Uçakta kabin memuruna saldıran Dilan Çıtak’tan polise sert sözler

Uçakta kedisi yüzünden kabin memuruna saldıran İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'ın apronda da polislerle tartıştığı ortaya çıktı.

Dilan Citak habermeydan

Uçakta kabin memuruna saldıran Dilan Çıtak’tan polise sert sözler.

İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak, Türk Hava Yolları’nın Bodrum’dan İstanbul’a gelen uçağında olay çıkardı. İniş haline geçen uçakta kedisini pusete koymadığı için uyarı aldığı THY kabin memuruna saldırdığı öne sürülen şarkıcının yeni görüntüsü ortaya çıktı.

KABİN MEMURUNA SALDIRDI

Geçtiğimiz günlerde Türk Hava Yolları’nın (THY) Bodrum – İstanbul seferini yapan uçağına binen ünlü şarkıcı uçağın inişe geçtiği sıralarda pusetteki kedisini kucağına aldı. Kabin memurunun kediyi pusete geri koyması üzerine başlayan sözlü tartışma kısa süre içinde kavgaya dönüşmüştü. Hostese saldıran Dilan Çıtak’ın diğer yolcular tarafından çekilen görüntülerinde küfürler havada uçuşmuştu.

Kavga görüntülerinin hızla yayılmasından ve havayolu şirketi tarafından kara listeye alındığı ortaya çıkmasından sonra Dilan Çıtak’tan açıklama geldi Kedisi fenalaştığı için pusetten çıkardığını belirten ünlü şarkıcı hostesin pusette vurduğunu ve kendisini eliyle taciz ettiğini söyledi.

POLİS MEMURUNA SERT SÖZLER

Tüm bunların ardından yeni bir görüntü daha ortaya çıktı. Ekol Tv’nin özel görüntüsüne göre; birbirine kattığı uçaktan indirilen Dilan Çıtak, apronda polis memurlarıyla da sözlü tartışmaya girdi. İfadesini almak için havalimanı polis noktasına götürülmek istenen Dilan Çıtak, karşısındaki polis memuruna “Ne olacağını sanıyorsun delikanlı?” diyerek çıkıştı.

 

 

 

Exit mobile version