Tuncel Kurtiz’in mezarının son hali gündem oldu

Tuncel Kurtiz gibi tiyatro ve sinema dünyasının unutulmaz isimlerinden biri, 27 Eylül 2013 tarihinde aramızdan ayrıldı. Ancak vasiyeti olan "Mezar taşım olmasın, adım yazılmasın" isteğine rağmen, mezarının yeri oklarla gösterildi. Bu durum, Kurtiz'in mezarının son halinin dikkat çekmesine neden oldu.

tuncel kurtiz mezar habermeydan

Tuncel Kurtiz’in mezarının son hali gündem oldu.

Tuncel Kurtiz, 27 Eylül 2013’te İstanbul Etiler’deki evinde geçirdiği kalp krizi sonucu 77 yaşında aramızdan ayrıldı.

Usta oyuncu, 29 Eylül 2013’te Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı Çamlıbel köyünde defnedildi. Son olarak “Ezel” dizisinde “Ramiz Dayı” karakterine hayat veren Kurtiz’in ani ölümü sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu.

Türk sinema tarihinin önemli oyuncularından olan Tuncel Kurtiz’in vasiyeti ölümünden sonra gündeme geldi. Balıkesir’in Güre ilçesindeki Tahtakuşlar Köyü’ne gömülme isteği yerine getirilemeyen Kurtiz, aynı zamanda mezar taşında adının yazılmasını da istemiyordu. Ancak ünlü sanatçının mezarının son durumuyla ilgili ortaya çıkan haberler tepki çekti. Magazin Burada’da yer alan habere göre, Kurtiz’in mezarının son halini görenler arasında tepki yükseldi. Sosyal medya kullanıcıları, “Ramiz Dayı’ya bunu yapmak neyin nesi?”, “Ailesi hiç mi ilgilenmedi?” gibi yorumlar yaparak tepkilerini dile getirdi.

Exit mobile version