Tuğba Ekinci Kimdir? Kaç Yaşında? Şarkıcılık Kariyeri Devam Ediyor Mu?

Sosyal medyada söylediği sözlerle gündemden düşmeyen Tuğba Ekinci, bir dönemin en popüler simalarındandı.

tugba ekinci 1

Sosyal medyada birçok kez söyledikleriyle gündem olan Tuğba Ekinci, son yıllarda yalnızca sosyal medya üzerinden yaptığı çıkışlarla gündeme gelen birisi. 2000’li yıllarda popüler şarkılara imza atan Ekinci, sonraki süreçte ise televizyonda yaptığı veya konuk olduğu programlarda çokça konuşulmuştu. Günümüzde müzik kariyerine devam edip etmediği ise, hayranları tarafından merak edilen unsurlardan biri oldu.

1990’lardan itibaren Türkiye’nin magazin ve şov dünyasında aktif olarak yer alan Tuğba Ekinci kimdir? Kaç yaşında? Şarkıcılık kariyerindeki önemli çıkışları neler? Bu ve benzeri soruların cevabı, yazının ilerleyen noktalarında okuyucuyla buluşuyor.

Tuğba Ekinci’nin Hayatı

9 Haziran 1977 tarihinde Kars’ta dünyaya gelen Tuğba Ekinci, gençliğinden itibaren popüler kültür içerisinde var olan bir isim. 90’lı yıllarda ünlü yönetmen Osman Sınav tarafından keşfedilen Ekinci, o dönem Sınav’ın çektiği Mavi Düşler dizisinde yer almasıyla birlikte kariyerine başlamış oldu. Sonrasında Kral TV’de VJ’lik ve Çarkıfelek isimli yarışma programında hosteslik yapan Ekinci, 90’lı yıllarda güzellik yarışmasına katılan isimlerden biriydi. İlk 20’ye kalmasına rağmen babasının ısrarı üzerine yarışmadan çekilen ünlü isim; 90’ların sonunda şarkıcılık kariyeri için çalışmalara başladı.

Erol Köse’yle tanışması sonrasında şarkıcılığa adım atan Ekinci, ünlü eğitmen Özcan Şenyaylar’dan ders alarak sektöre dahil oldu. 2005 yılında O Şimdi Asker isimli albüm ve şarkıyla popülerliği ülke çapına yayılan Ekinci, o dönemin en çok konuşulan figürlerinden biri olmuştu. 2008 yılında Condom albümü ve şarkısıyla da çokça konuşulan ünlü isim, sonraki single çalışmalarında ise beklentileri karşılayamadı.

Özel Hayatı

Magazin dünyasında özel hayatıyla çokça gündeme gelen isimlerden olan Tuğba Ekinci, 2000’li yıllarda eski basketbolcu Fatih Özbilen ile evliydi. Sonrasında birçok farklı isimle ilişkisi olduğu iddiası çıkan Ekinci, bu ilişkilerle alakalı hiçbir yalanlama açıklaması yapmamıştı. Günümüzde ise kendisinin ikili ilişkileriyle alakalı hiçbir bilgi yansımamakta.

Sosyal medya ve televizyonda yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen Ekinci; yakın dönemdeki en önemli çıkışını Tarkan’a karşı yapmıştı. Megastar Tarkan’ın sahne aldığı bir ödül töreninde sahneye izinsiz giren Ekinci; kendisini okul yaptırmaması nedeniyle eleştirmişti. Öte yandan birçok kez adı dolandırıcılık gibi suçlarla anılan ünlü isim, 2013 yılında Jaguar marka aracının çalındığını uydurduğu iddiasıyla yargılanmıştı. Bu iddiadan dolayı mahkemede suçlu bulunan Tuğba Ekinci, 25 gün hapis cezasına çarptırılmıştı.

Pendik Lisesi’nden mezun olduğu bilinen ünlü isim; hemşire bir anne ve inşaat mühendisi bir babanın kızı. Son yılların en sivri figürlerinden olan Ekinci, en son 2020’de single çıkarmıştı.

Exit mobile version