Survivor’da Acun Ilıcalı yeni kuralları açıkladı

Survivor All Star'da finale doğru adım adım yaklaşılırken, Acun Ilıcalı birleşme haftasına girdiklerini belirterek yeni kuralları açıkladı.

Survivorda Acun Ilicali yeni kurallari acikladi habermeydan

Survivor’da Acun Ilıcalı yeni kuralları açıkladı.

Dünyanın en zor yarışması Survivor’da birleşme partisi yaklaşırken Acun Ilıcalı’dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Pazar günü dokunulmazlık oyunu yayınlanmayacağı için Acun Ilıcalı bu bölümde iki dokunulmazlık birden olacağını söyledi.

Son olarak, Yaman Keleş’in vedasının ardından Survivor’da heyecan dolu anlar yaşandı. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı birleşme haftasına girildiğini vurgulayarak yeni kuralları şu şekilde duyurdu:

”Çift oyun uygulamamız bu hafta itibariyle sona erdi. Sizin oyun oynama sayınızı belirli ölçüde azaltacağız. Artık sayınız azaldı o yüzden de düellolarda olsun, oyunlarda olsun oynama sayınızı azaltmamız gerekiyordu bir kere bunun açıklamasını yapmam lazım.

Bu hafta değil ama yakında kadın erkek karşılıklı yarışmaya başlayacaksınız. Bu konuyu Survivor kadınlarına sorduk. İştahla erkeklerle yarışmak istiyoruz dediler. Onlarla mücadele etmek istiyoruz dediler. Öncelikle o sohbetteki bu istek, bu arzu Survivor’ın tarihine kadınların ne kadar büyük bir şekilde damga vurduğunun ispatıdır.

Bütün kadınlarımızı ayrı ayrı tebrik ediyorum. Bundan sonra artık düellolarda arkadaşlar kadın erkek karşılıklı mücadele edebileceksiniz. Bu hafta kadın elemesi olacak sonra erkek elemesi olacak fakat daha sonraki zamanda kadın erkek düelloya çıkabilecek. Adaylar kadın veya erkek olabilecek. Oyunlarda kadın erkek mücadelesi de daha ileriki bir zamanda olacak. Düellolarla bu mücadeleyi seyredeceğiz daha sonra oyunlara da sayı azaldıkça yansıyabilir.”

 

 

Exit mobile version