Survivor All Star’da haftanın ikinci eleme adayı kim oldu?

Survivor All Star'da haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu için parkurdaki mücadele nefes kesti. Haftanın kaptanlık oyununun tamamlanmasının ardından yeni takımlar oluştu. Yeni takım yarışmacıları, haftanın dokunulmazlık oyununu kazanmak için kıyasıya mücadele etti. Dokunulmazlığı alan takım avantajı eline alacak ve eleme adayı çıkarmayacak. Ancak hangi takımın kazandığı ve haftanın ikinci eleme adayının kim olduğu merak konusu oldu.

survivor ikinci eleme adayi habermeydan

Survivor All Star’da haftanın ikinci eleme adayı kim oldu?

Survivor’da kaptanlık oyunu sonrasında kaptanlar yeni takımlarını oluşturmuştu. Beklenmedik isimler yeni takımlarında yerlerini alırken, yeni takımların oluşumu şaşkınlık yaratarak eğlenceli anların yaşanmasına sebep oldu. 14 Mayıs Salı akşamı ise haftanın ikinci eleme adayı için Mavi ve kırmızı takım kıyasıya mücadele etti. Dokunulmazlıklar ise kritik bir önem taşıyordu. Yarışmacıların kaderini belirleyecek dokunulmazlık oyunları için kıran kırana bir mücadele gerçekleşti. Peki, Survivor All Star 2024 dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor 2. eleme adayı kim oldu?

Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda rekabet nefesleri kesti. Yeni takım yarışmacıları inanılmaz bir mücadele sergiledi. Dokunulmazlık oyununu kazanan takım avantajı elinde bulundurarak ödülün de sahibi olacaktı. Avantajı elinde bulunduran Mavi takım, yarışmaya önde başlayıp önde götürdü. 12-7’lik skorla dokunulmazlık ve ödülün sahibi Mavi takım oldu.

Dokunulmazlık oyununu açık ara farkla kaybeden Kırmızı takım ise eleme potasına bir isim gönderdi. Haftanın 2. eleme adayı Aleyna oldu.

Dokunulmazlığı kaybeden Mavi takım ise ada konseyinde haftanın ilk eleme adayını belirledi. Eleme potasına giden ilk aday ise Özgür oldu.

Haftanın ilk gününde oynanan kaptanlık oyununda ise en iyi süreye sahip olan Nefise ve Seda oldu. İki isim kendi takımlarını oluşturdu ve yeni Mavi ve Kırmızı takım belli oldu.

Yeni Kırmızı Takım:

Yeni Mavi Takım:

 

SURVİVOR’DA EN SON KİM ELENDİ?
Düellonun final turunda Aleyna’ya 5-1 kaybeden Sercan Yıldırım adaya veda etti. Final düellosundan çıkamayan Sercan adaya veda eden isim oldu. Sercan veda konuşmasını şu sözlerle yaptı:

“Bu sene Survivor benden ne istediyse vermeye çalıştım açıkçası. Üzgün müyüm? Üzgünüm ama bir o kadar da haklı bir gurum da var. O yüzden böyle başımı öne eğip değil de dik bir şekilde gitmeyi tercih edeceğim. O yüzden kimi kırdıysam, kimi üzdüysem kusura bakmasın. Gerçekten de rekabeti sağlayabilmek için belki de bağırdım. Belki de itirazlarım o yüzdendi. O rekabet olmasa gerçekten de buranın anlamı da olmazdı. Çok fazla da söyleyecek bir şeyim yok beni bekleyen ailem var, dostlarım var, sporcularım var. Aklım birazda orda. Kulübümde, öğrencilerimde onları da çok özledi. Hakkınızı helal edin.”

Exit mobile version