Serdar Ortaç kumarda 15 ev kaybettiğini açıkladı

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, “Serbest Vuruş” adlı YouTube programına konuk oldu. Alkol ve kumarı bıraktığını açıklayan ünlü şarkıcı “Para bitti. Bütün kazancımı yedim. Sonra baktım ki 30-40 sene bir lira kazanılmıyor bu işten. İnsan sadece mesleğinden, çalıştığı işten kazanabiliyor. Para bitti, kumar beni bıraktı. Bir evin olsun, ailen olsun yeter” dedi.

serdar ortac habermeydan

Serdar Ortaç kumarda 15 ev kaybettiğini açıkladı.

Ünlü pop şarkıcısı, “Kumarda ne kadar kaybettin?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Çok, çok fazla. Bir rakam veremem, çünkü bugünün parasıyla aynı olmaz. 10-15 ev gitti. Her yerde evim vardı. Ali Sami Yen Stadı’nın yanında 10-11 katlı bir gökdelenim vardı. Şimdi bir rakam söylemek zor, dünya kadar kaybettim! Sadece bir oturduğum ev kaldı, onun da borçları var. Ama önemli değil, sağlığım gitti, keşke o geri gelse. Bu bir aptallık mı? Hem de büyük bir aptallık! Büyük bir hata!”

Serdar Ortaç, 1999 yılında bir ödül gecesinde Kürtçe şarkı söylemek istediğini belirttiği için üzerine çatal fırlatılarak protesto edilen Ahmet Kaya ile ilgili pişmanlıklarını da dile getirdi:

“Ben sahnedeydim, çatal fırlatmadım. Ama çatal atanlar oldu maalesef. Sahnede olduğum için günah keçisi ben oldum. Ölene kadar da pişman olacağım, kendimi affetmeyeceğim. Annem Urfalı, babam Kastamonulu. Ben doğu düşmanı olsam, anama düşman olurum önce. Cahillikti, çatal benim kafama da geldi.”

 

Exit mobile version