Selin Şekerci Kimdir? Kraliçe Dizisi Yeni Bölüm Ne Zaman?

Bu sezon Kraliçe dizisiyle ekranlara dönen Selin Şekerci; bu yıl bir de sinema filmiyle hayranlarıyla buluştu.

selin sekerci 1

Ünlü oyuncu Selin Şekerci, bu yıl hem dizi hem de sinema filmiyle hayranlarının karşısına çıktı. Kraliçe dizisinde Zeynep karakterine hayat veren başarılı oyuncu; yılın ilk günlerinde vizyona giren Sevda Mecburi İstikamet filminin de başrollerinden biri. Oynadığı birçok yapımda dikkatleri üzerine çekmeyi başaran yıldız isim; 10 yıldan fazla süredir izleyicinin beğenisini kazanan işlerde rol alıyor. Gençlik yıllarından bu yana istikrarlı bir kariyer çizgisi yakalayan Şekerci; yeni projeleriyle de merakla beklenen figürlerden.

Selin Şekerci kimdir? Kraliçe dizisi yeni bölüm ne zaman? Yeşilçam yeni sezon gelecek mi? Bu gibi soruların yanıtları, yazının ilerleyen bölümlerinde okuyucuyla buluşuyor.

Selin Şekerci’nin Hayatı

1 Haziran 1989’da İzmir’in Karşıyaka ilçesinde dünyaya gelen Selin Şekerci; ailesinde Arap ve Azeri kökenleri bulunan bir isim. Liseyi bitirene dek İzmir’de eğitim hayatını sürdüren ünlü isim; sonrasında ise İzmir Devlet Tiyatrosu’nda oyunculuk kariyerine başladı. Devlet Tiyatrosu bünyesinde birçok tiyatro oyununun kadrosunda yer alan Şekerci; aynı dönemde özel tiyatrolarda ve çocuk oyunlarında da oynamaktaydı. Televizyon kariyerine de İzmir’de başlayan ünlü oyuncu; Kavak Yelleri’ndeki 3 bölümlük rolüyle ekranlarla tanıştı.

Genç yaşta televizyon deneyimi elde eden Selin Şekerci; 2009 yılında ise ilk uzun süreli televizyon işinde yer aldı. Melekler Korusun dizisinde bir sezon boyunca Özgür karakterine hayat veren ünlü oyuncu; bu dizideki başarısı sonrasında birçok farklı yapımdan teklif aldı. Leyla ile Mecnun’da konuk oyunculuk yaptıktan sonra İzmir Çetesi dizisine dahil olan Şekerci, bu diziyle ilk defa erken final hüsranına uğradı. 2012’de Mahsun Kırmızıgül’ün genel yönetmenliğini üstlendiği Benim İçin Üzülme dizisinde Irmak karakterine hayat veren Şekerci; bu dizideki başarısıyla da beğeni topladı.

İlk sinema filmi deneyimini 2011’de yaşayan Selin Şekerci; Şerif Gören’in Ay Büyürken Uyuyamam filminin başrollerinden biriydi. 2014’te Kaçak Gelinler isimli romantik komedinin başrollerinden biri olan Şekerci; bu dizide ise bir sezon boyunca Şebnem karakterini canlandırdı. 2015 yılı sonrasında Acı Aşk, Rengarenk, Kaçın Kurası ve Çoban Yıldızı dizilerinin kadrosunda yer alan ünlü isim; bu dizilerin tamamında erken final gerçeğiyle karşılaştı. 2018’de Kızım dizisinin başrollerinden birini üstlenen Şekerci, bu dizide ise 1 sezon boyunca hayranlarıyla buluşma şansını elde etti.

2018’de Sevgili Komşum isimli romantik komedi filmiyle yeniden sinema deneyimi yaşayan Selin Şekerci; 2020’de ise Çatı Katı Aşk dizisiyle bir kez daha erken final hüsranıyla karşılaştı. 2021’de ilk dijital platform deneyimi olan Yeşilçam’daki performansı ise; izleyiciler tarafından beğeniyle karşılandı. 2 sezon süren dizinin devamının çekilmesi beklenmiyor. 2022’de Benden Ne Olur ve 2023’te Sevda Mecburi İstikamet filmlerinde rol alan Şekerci; bu filmlerin ardından yeniden dizilere döndü.

Kraliçe dizisinde Zeynep karakterine hayat veren Şekerci; bu diziyle birlikte her Çarşamba ekranlardaki yerini almakta.

Exit mobile version