Sahil Güvenlik’in yıldız ismi Michael Newman hayatını kaybetti

Bir dönemin efsane dizisi Sahil Güvenlik'in yıldızlarından Michael Newman, Pamela Anderson, David Hasselhoff ve Alexandra Paul gibi ünlü isimlerle birlikte rol aldığı yapımla tanınan oyuncu, hayatını kaybetti.

michael newman habermeydan

Sahil Güvenlik’in yıldız ismi Michael Newman hayatını kaybetti.

ABD’nin popüler dizilerinden Sahil Güvenlik ile ün kazanan aktör Michael Newman, 68 yaşında hayatını kaybetti. 18 yıllık Parkinson hastalığı mücadelesinin ardından, Newman’ın kalp komplikasyonları nedeniyle öldüğü yakın bir arkadaşı tarafından doğrulandı.

Arkadaşı, People dergisine şu ifadeleri kullandı: “Mike’ı son kez bilinçli halde gördüm, bana baktı ve tipik Mike tarzında, ‘Tam zamanında geldin’ dedi.”

1990’lı yılların ünlü dizisi Sahil Güvenlik’te tam 150 bölüm oynayan Newman, Ağustos ayında People’a verdiği röportajda, “Bu ölümcül hastalık bana düşünmek için çok fazla zaman verdi. Belki de bunu istemiyordum ama bana bilgelik kazandırdı. Vücudum o kadar yavaş değişiyor ki, bunu neredeyse hiç fark etmiyorum. Parkinson’un artık hayatımın merkezi haline geldiğini kendime sürekli hatırlatıyorum,” demişti.

 

Exit mobile version