Şahan Gökbakar’dan Cumhurbaşkanı adaylığı açıklaması sonrası paylaşım

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu açıkladı. Bu açıklama üzerine komedyen Şahan Gökbakar sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

sahan gokbakar habermeydan

Şahan Gökbakar’dan Cumhurbaşkanı adaylığı açıklaması sonrası paylaşım geldi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in de katılımıyla yeniden toplanan Altılı Masa dün Cumhurbaşkanı adayını açıkladı. Millet İttifakı’nın  Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu oldu.

Bunun üzerine başarılı komedyen Şahan Gökbakar, “Bu curcuna bittiyse…” dedi ve Kahramanmaraş’ta meydana gelen deprem felaketine dikkat çekti.

Ünlü komedyen dün akşam sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Evet hadi bakalım. Bu curcuna bittiyse, ülkemizin gercek gündemine DEPREM ve DEPREMZEDELERE geri dönelim. Acilen yaraları sarılması gereken yüzbinlerce insan var” ifadelerini kullandı.

Ayrıca depremzedelerin yeni evlerine 20 yıl vade ile taksit ödeyerek kavuşacak olmasına vurgu yapan Şahan Gökbakar, “Bu konu bence en önemli konu… Bu insanların her şeyleri gitti bir de taksit mi ödeyecekler??” dedi.

Exit mobile version