Rihanna’nın oğlunun ismi: RZA Athelston Mayers

Dünyaca ünlü Barbadoslu şarkıcı Rihanna'nın gizemini koruduğu 1 yaşındaki oğlunun ismi sonunda açığa çıktı.

rihanna oglu habermeydan

Rihanna’nın oğlunun ismi açıklandı.

Dünyaca ünlü Barbadoslu şarkıcı Rihanna, bir süredir ilişki yaşadığı rapçi ASAP Rocky ile 2021 yılında aşklarını resmiyet kazandırmış ve kısa bir süre sonra da oğullarını dünyaya getirdi. Ancak çift, oğullarının ismini uzun bir süre boyunca gizli tutmayı tercih etti.

Son olarak, İngiliz gazetesi Daily Mail, Rihanna ve ASAP Rocky’nin oğullarının ismini açıkladı. Buna göre, oğullarına RZA Athelston Mayers ismi verildi. Rihanna, oğlunun ismi için ünlü hip hop grubu Wu-Tang Clan’ın kurucusu RZA’dan ilham aldı. İsim seçiminde, Wu-Tang Clan’ın müzik tarzı ve estetiği ile bağlantılı olması da etkili oldu.

Rihanna, oğlunu dünyaya getirdikten sonra bir süre müzik çalışmalarına ara vermişti. Ancak şarkıcı, 12 Şubat 2021’de gerçekleşen Super Bowl’da sahneye çıkarak hayranlarına sürpriz yapmış ve aynı zamanda ikinci kez hamile olduğunu açıklamıştı.

Rihanna’nın hayranları, uzun bir süre boyunca oğlunun ismini merakla beklemişti ve sonunda isim açıklanınca sevinçlerini sosyal medya üzerinden paylaştılar. Rihanna ise sosyal medyada herhangi bir açıklama yapmadı ancak yakın çevresine, oğlunun sağlıklı bir şekilde büyüdüğünü ve kendisinin de anne olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Exit mobile version