Reymen ile evlenen Emire Cansu Kurtaran kimdir?

Reynmen uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Emire Cansu Kurtaran İtalya’da dünya evine girdi. Peki, Reynmen'in eşi Emire Cansu Kurtaran kimdir, kaç yaşında?

Emire Cansu Kurtaran habermeydan

Reymen ile evlenen Emire Cansu Kurtaran kimdir?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adını duyuran ve sesiyle ön plana çıkan 29 yaşındaki Yusuf Aktaş yani bilinen diğer ismiyle Reynmen sevgilisi Emire Cansu Kurtaran ile İtalya’da evlendi. Peki, Emire Cansu Kurtaran kimdir?Emire Cansu Kurtaran kaç yaşında, nereli? İşte detaylar…

EMİRE CANSU KURTARAN KİMDİR?

1996 Bursla doğumlu olan Emire Cansu Kurtaran, İngiltere’de yaşamını sürdürüyor. Eynsford College mezunu olan Kurtaran, hayatına İngiltere’de devam ediyor.

Miss Turkey 2017 finalistleri arasında yer almıştı. Kurtaran, finalistler arasına kalmasına rağmen Miss Turkey ilk 10′ girmeyi başaramadı. 2017 Miss Turkey birincisi Aslı Sümen olmuştu. Şu anda 29 yaşında olan ve aslen Sivaslı olan Reymen’in sevgilisi Emire Cansu Kurtaran bir dönem modellik yaptı. Instagram hesabında 100 bin takipçisi olan Emire Cansu Kurtaran, modellik ve influencerlık yapıyor.

Uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Emire Cansu Kurtaran’a evlilik teklifi eden fenomen şarkıcı Reynmen, 11 Ekim’de nikah masasına oturdu.

 

 

Exit mobile version