Reha Muhtar’dan iyi haber geldi

Geçen Pazartesi gecesi evinde merdivenden düşerek hastaneye kaldırılan ve yoğun bakımda entübe edilen gazeteci Reha Muhtar'dan sevindirici bir haber geldi.

reha muhtar habermeydan

Reha Muhtar’dan iyi haber geldi.

Geçen Pazartesi gecesi evinde merdivenden düşerek hastaneye kaldırılan ve yoğun bakımda entübe edilen gazeteci Reha Muhtar’dan sevindirici bir haber geldi. Olayın ardından sağlık durumu hakkında endişe duyan sevenleri, Reha Muhtar’ın iyileşmesini dört gözle bekliyordu. Sosyal medyada bir açıklama yapan meslektaşı Uğur Dündar, Muhtar’ın durumuyla ilgili olumlu gelişmeleri paylaştı. Dündar, yaptığı açıklamada Muhtar’ın hayati tehlikeyi atlattığını ve sağlık durumunun stabil olduğunu duyurdu. Bu açıklama, Reha Muhtar’ın sevenleri ve medya camiası için büyük bir rahatlama sağladı. Reha Muhtar’ın tedavi sürecinin devam ettiği ve iyileşme sürecine yönelik umut verici işaretlerin olduğu belirtiliyor. Hem ailesi hem de meslektaşları, Muhtar’ın en kısa sürede sağlığına kavuşmasını ve eski enerjisine geri dönmesini bekliyor.

“Sevgili arkadaşım, meslektaşım Reha Muhtar’dan güzel haberler aldım. Beyin kanaması durmuş ve hayati tehlikeyi atlatmış durumda. Biraz zaman alabilir ama sağlığına kavuşacak.”

Exit mobile version