One Direction’un eski üyesi Liam Payne, Arjantin’de hayatını kaybetti

İngiliz pop müzik grubu One Direction'un eski üyesi Liam Payne, 31 yaşında Arjantin'de hayatını kaybetti.

liam payne habermeydan

One Direction’un eski üyesi Liam Payne, Arjantin’de hayatını kaybetti.

Arjantin Polisi, Liam Payne’in başkent Buenos Aires’teki bir otelin üçüncü katından düştüğünü açıkladı.

Polis, “uyuşturucu ve alkol etkisi altında olma ihtimali olan agresif bir adam” hakkında gelen şikayet üzerine otele yönlendirildi. Otele vardıklarında avludan yüksek sesler duyuldu ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Otel müdürü, konaklayan bir kişinin “uyuşturucu etkisinde olduğunu ve odaya zarar verdiğini” belirterek polisi aradı. Müdür, bu kişinin odasındaki balkonun tehlikeli olabileceğinden endişe ettiklerini iletti.

İngiltere Dışişleri Bakanlığı, sanatçının ölümüne dair Arjantinli makamlarla irtibat halinde olduğunu duyurdu. Sağlık yetkilileri otopsi yapılacağını açıkladı. Acil Sağlık Hizmetleri Direktörü Alberto Crescenti, şarkıcının düşüşüyle ilgili soruları yanıtlamadı.

Liam Payne’in ölüm haberinin ardından hayranları, Buenos Aires’teki otelin önünde toplandı. Kalabalık arttıkça polis otelin girişini kapattı ve bazı hayranlar Payne’i anmak için mum yaktı.

Bir hayran, “Kız kardeşim Liam’ın öldüğünü söylediğinde salondaydım… Buna inanamadık,” derken, başka bir hayran ise, “Her genç kız One Direction’a aşıktı,” şeklinde konuştu.

Payne, birkaç gün önce One Direction’dan arkadaşı Niall Horan’ın Arjantin konserine katılmış ve konserin ardından sevgilisiyle dans edip eski şarkılara eşlik etmişti. Ölümünden saatler önce Snapchat’te “Bugün Arjantin’de çok güzel bir gün” paylaşımında bulundu.

One Direction, 2010 yılında X Factor yarışmasında bir araya geldi ve dünya çapında ünlü oldu. Grubun beş stüdyo albümü ve dört teklisi İngiltere listelerinde birinciliğe ulaştı. Zayn Malik’in 2015’te gruptan ayrılması, One Direction’ın dağılma sürecini başlattı ve üyeleri bireysel kariyerlerine yöneldi. Liam Payne, son albümü LP1’i Aralık 2019’da çıkarmıştı.

Exit mobile version