Narin Güran’ın abisinden Gülben Ergen’e ahlaksız cevap!
Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde Ağustos ayında kaybolduktan sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın ölümü sonrası olayla ilgili olarak Salim Güran, anne Yüksel Güran ve ağabey Enes Güran’a ‘İştirak halinde çocuğa karşı kasten öldürme’ suçundan müebbet hapis cezası verildi.
Tutuksuz olan diğer ağabey Baran Güran’ın, Narin adına okul projesi başlatan şarkıcı Gülben Ergen hakkında tepki çeken ifadelerle sosyal medya paylaşımında bulundu.
BARAN GÜRAN; GÜLBEN ERGEN, BAŞKASININ KUCAĞINA OTURMAKTAN TİKSİNMİYOR
Instagram gönderisinde, kardeşini kucağında gösteren eski bir fotoğrafa atıfta bulunan Baran Güran, Gülben Ergen’in geçmişte yaptığı bir açıklamaya göndermede bulunarak şu ifadeleri kullandı;
“Kız kardeşim kucağımda resim çekmiştim. Gülben Ergen, ‘Çocukları kucağına alanlardan tiksiniyorum’ diyordu ama başkasının kucağına oturmaktan tiksinmiyor. Çok yazık”
“TÜM AĞABEYLERİN KIZ KARDEŞLERİNİ KORUMASINI İSTEYEN BİRİYİM”
Baran Güran’ın kısa sürede tepki çekerek gündem olan bu sözleri üzerine Gülben Ergen yanıtsız kalmadı.
Sosyal medya platformu X üzerinden bir açıklama yapan Ergen, Güran’ın kullandığı üslubuna değinerek şöyle yanıt verdi;
“Ben, kardeşini toprağa vermiş, tüm ağabeylerin kız kardeşlerini korumasını arzu eden biriyim. Eylül 2024’te sana yazdığım mesajlara bak… Bir de kendi üslubuna bak”