Müzisyen Hakan Yelbiz hayatını kaybetti

Ünlü müzisyen ve söz yazarı Hakan Yelbiz geçirdiği kaza sonucu yaşamını yitirdi.

hakan yelbiz habermeydan

Muğla’nın Milas ilçesinde gerçekleşen trafik kazasından ünlü müzisyen ve söz yazarı Hakan Yelbiz hayatını kaybetti. Öğle saatlerinde İzmir istikametine doğru seyir halinde olan müzisyen Hakan Yelbiz yönetimindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Metrelerce savrulan araç dere yatağında ağaca çarparak durabildi.

İhbarı üzerine bölgeye sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Araç içinde sıkışan Yelbiz ve yolcu konumundaki Sabine Ayper Yelbiz itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılarak, sağlık ekiplerine teslim edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde müzisyen Hakan Yelbiz’in hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralı Sabine Ayper Yelbiz ise müdahalenin ardından Milas Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

HAKAN YELBİZ HAKKINDA

47 yaşındaki bas gitarist Hakan Yelbiz, aranjörlük ve prodüktörlük yaptı. Yelbiz, Mustafa İpekçioğlu’yla kurduğu orkestrayla çalışmalar yaptı ve başta sanatçı Hakan Altun’un olmak üzere birçok ünlü isimin çalışmalarında ve albümlerinde katkısı bulundu. Ünlü müzisyen için Mustafa İpekçioğlu “Ben ona müziğimin kalbi diyorum” ifadelerini kullanıyordu.

 

 

Exit mobile version