Meryem Uzerli’nin güzellik sırrı açığa çıktı! Estetik müdahaleleri gündem yarattı..

Meryem Uzerli, 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde Hürrem Sultan rolüyle kalpleri fethetmişti. Ancak uzun bir süredir televizyon ekranlarından uzakta. Dijital projelere yöneldiği bu dönemde yaşamını Berlin'de sürdürüyor. 7,6 milyon takipçili Instagram hesabıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Uzerli, uluslararası bir araştırmada dünyanın en güzel kadınlarından biri olarak yer almıştı. Estetik müdahaleleri gündem oluşturan oyuncunun güzellik sırrı ise sonunda açığa çıktı. Detaylar ise merak edenler için şöyle...

meryem uzerli habermeydan

Meryem Uzerli’nin güzellik sırrı açığa çıktı. Estetik müdahaleleri gündem yarattı.

Meryem Uzerli, ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisindeki Hürrem Sultan rolüyle hızla tanınmış ve dünya çapında büyük bir üne kavuşmuştu. Dizideki performansıyla dikkat çeken Uzerli, uluslararası arenada en güzel kadınlar arasında gösterilmişti. Bu bilgi, dünyaca ünlü isim Elon Musk’ın da takip ettiği World of Statistics hesabından gelmişti.

World of Statistics hesabı, Meryem Uzerli’nin dünyanın en güzel kadınları arasında olduğunu duyurmuştu. Listenin başında ise unutulmaz isim Grace Kelly bulunuyordu. Marilyn Monroe, Monica Bellucci, Angelina Jolie, Charlize Theron, Brigitte Bardot, Audrey Hepburn gibi ünlüler arasında yer alması dikkat çekmişti. Uzerli, ‘The most beautiful actress of all time’ yani ‘Tüm Zamanların En Güzel 22 Oyuncusu’ arasında gösterilmişti. Güzellik sırlarıyla gündeme gelen oyuncu, Instagram hesabından bu detayları paylaşmıştı.

Ancak son zamanlarda yaşadığı ekonomik zorluklar ve ilişki sorunlarıyla da gündeme gelmişti. Almanya’da açtığı kafe, önce pandemi sonra kötü giden ekonomi sebebiyle kapanmıştı. Ayrıca kızının babasıyla yaşadığı ayrılık ve sevgilisiyle yaşadığı anlaşmazlık da hayatını etkilemişti. Bu durumlar onu manevi olarak da etkilemiş, özellikle Almanya’daki ekonomik kriz onu olumsuz etkilemişti.

Öte yandan Türkiye’ye duyduğu sevgi ve bağlılığını sıkça dile getiren Uzerli, doğup büyüdüğü Berlin’de Türk parasını kabul eden bir kafe açmıştı. Türkiye’ye olan vefasını bu şekilde göstermeye çalışmıştı.

Şu sıralar dikkatleri üzerine çeken kilo verme süreci ve estetik operasyonlarıyla da gündemde olan Uzerli, bir ödül töreninde Acun Ilıcalı ile bir proje üzerinde çalışabileceklerini açıklamıştı. Bu sözler, onun ‘Yetenek Sizsiniz Türkiye’ programında jüri olabileceği spekülasyonlarını da beraberinde getirmişti. Son olarak, siyah elbisesiyle öne çıktığı bir törende pozlarını takipçileriyle paylaşarak dikkatleri üzerine çekmişti.

 

Exit mobile version