Masterchef’te son eleme adayı belli oldu

MasterChef Türkiye, 19 Ekim Cumartesi akşamı yeni bölümüyle izleyicilerle buluştu. Yarışmacılar, haftanın son eleme adayının belirlendiği gecede potaya gitmemek için büyük bir mücadele verdi. Beyza'nın eleme adayları hakkında yaptığı yorum ise gecenin en dikkat çeken anlarından biri oldu. İşte MasterChef'in son bölümünde yaşanan gelişmeler...

masterchef eleme habermeydan

Masterchef’te son eleme adayı belli oldu.

MasterChef Türkiye 2024’ün heyecan dolu yeni bölümleri Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu’nun jüri üyeliğiyle devam ediyor. 19 Ekim Cumartesi akşamı yayımlanan bölümde, Semih ve Muratcan’ın kaptanlık ettiği haftanın galibi 2-1’lik skorla kırmızı takım oldu. Ardından bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı.

Şefler, gecenin ilk turunda Kahramanmaraş’tan konuk olan Ali Çuhadar ile birlikte yarışmacılardan “eli böğründe” yapmalarını istedi. Bu turu başarıyla tamamlayan Ezgi, Şirin, Kaan, Beyza ve Semih balkona çıkarken, Kerem, Hakan, Erim, Alper ve Muratcan ikinci tura kaldı.

İkinci turda yarışmacılar şeflerin favori malzemeleriyle yemek yaptılar. Alper ve Muratcan, Mehmet Şef’in favorisi olan patlıcanla tabak hazırlarken, Kerem ve Hakan, Danilo Şef’in seçtiği kum midyesiyle yemek yaptı. Erim ise Somer Şef’in favorisi olan nar ile bir tabak hazırladı.

Gecenin sonunda potaya giden son isim Alper oldu. Beyza, eleme adayları hakkında “Geçen haftaki eleme potasının aynısı, sadece Zübeyde abla yerine Onur girdi” diyerek dikkat çeken bir yorumda bulundu. Eleme potasına düşen isimler ise Emre, Eda, Nigar, Akın, Nevzat, Onur ve Alper oldu.

Exit mobile version