MasterChef’e veda eden isim belli oldu

20 Ekim Pazar akşamı MasterChef'te eleme heyecanı doruk noktaya ulaştı. Emre, Eda, Nigar, Alper, Nevzat, Onur ve Akın, bir hafta daha yarışmada kalabilmek için kıyasıya mücadele etti. Gecenin sonunda en başarısız tabağı yapan yarışmacı, MasterChef’e veda etti. İşte son bölümde yaşananlar...

veda eden isim habermeydan

MasterChef’e veda eden isim belli oldu.

Jüri üyeliğini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu’nun üstlendiği, TV8’de izleyiciyle buluşan MasterChef 2024’te rekabet giderek artıyor. 20 Ekim Pazar akşamı eleme gecesi heyecanı yaşanan MasterChef’te Emre, Eda, Nigar, Alper, Nevzat, Onur ve Akın, potada yer alıyordu. Kızılcık tarhanası ile en iyi tabağı hazırlayan Eda, Alper ve Onur, diğer yarışmacıların yanına balkona çıkarken; dört yarışmacı ikinci tura kaldı. İkinci tura kalan Nigar, Nevzat, Emre ve Akın ise Somer Şef’in “Shudai Köri Udon” adlı tabağını en iyi şekilde yapabilmek için mücadele ettiler. Gece sonunda Somer Şef’e en yakın tabağı yapan Nigar, potadan birinci çıkarken; ikinci isim Emre oldu. Yarışmaya veda eden isim ise Nevzat oldu. Somer Şef, Akın’a “Köri, noodle ve ördeğin Nevzat’tan daha iyi olduğu için ikinci oldun” dedi.

Somer Sivrioğlu, Nevzat’a “Elinden gelen her şeyi yaptın. Ama bu hafta çok düştün, moralini bir türlü toparlayamadın. En çok hatayı sen yaptığın için bu yolun sonuna geldin. Yolun açık olsun” dedi. Danilo Zanna, “İyi ki geldin, çok yeteneklisin. Son zamanlarda zorlansan da son saniyeye kadar hep mücadele ettin. Yolun açık olsun” derken, Mehmet Şef ise şöyle konuştu: “Arkadaş grubumda senin gibi biri olsun isterim açıkçası. Bireysellikle yürüyeceğini anlamıştım, bu bir süre seni götürürdü. Ancak kaybeden takımlarda yer alman senin şanssızlığın oldu. Yolun açık olsun, ailene de senin gibi birini yetiştirdiği için teşekkürler.”

Nevzat ise “Bugün gideceğimi biliyordum. Çok daha farklı bir başarı çizgisi çizmek isterdim. Bana burası çok şey kattı. Ben buraya mesleği bırakmış bir genç olarak geldim ama şimdi bu işi çok daha farklı yerlere götüreceğim. Sürçülisan ettiysek affola… Herkese çok teşekkürler, umarım yolumuz tekrar kesişir” diyerek şeflerle vedalaştı.

Exit mobile version