Kim Milyoner Olmak İster’de yarışmacı dahil herkesi şaşırtan o soru!

ATV'nin ve dünyanın en prestijli yarışmalarından biri olan Kim Milyoner Olmak İster, bu hafta da izleyicileri ekran başına kilitledi. Yarışmaya katılan Emre Kerem Arın, etkileyici bir performans sergiledi. İlk baraj sorularını başarıyla aşan yarışmacı, ikinci baraja kadar ilerledi. Ancak sekizinci soruda karşılaştığı soru hem yarışmacıyı hem de seyircileri şaşırttı. Joker hakkını kullanan Emre Kerem Arın ve izleyiciler, doğru cevabı görünce büyük bir şaşkınlık yaşadı. Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmacı ve seyircileri ters köşe yapan o an!

kim milyoner habermeydan

JPEGmini

Kim Milyoner Olmak İster’de yarışmacı dahil herkesi şaşırtan o soru…

ATV’nin reyting rekortmeni programlarından biri olan ‘Kim Milyoner Olmak İster?’, her hafta olduğu gibi bu hafta da izleyicileri ekran başına kilitledi. Ünlü sunucu Kenan İmirzalıoğlu’nun moderatörlüğünde ekrana gelen programda, bugün yine heyecan dolu anlar yaşandı. Yarışmacı Emre Kerem Arın, gösterdiği başarılı performansla ikinci baraj sorusuna kadar ilerledi.

Ancak yarışmanın sekizinci sorusu herkesi şaşırttı: “Hangi iki il birbirine komşudur?” Yarışmacı bir an tereddüt etti ve seyirci joker hakkını kullanmaya karar verdi. Seyircilerin yüzde 68’i “D- Kırşehir ve Niğde” cevabını tercih etti.

Yarışmacı da seyircilerin bu tercihine güvenerek “D- Kırşehir ve Niğde” cevabını verdi. Ancak doğru cevap “B- Kırıkkale ve Yozgat” idi. Bu sonuç hem yarışmacıyı hem de seyircileri büyük bir şaşkınlığa uğrattı.

Kim Milyoner Olmak İster’de yaşanan bu an, herkesi ters köşe yapan unutulmaz bir an olarak hafızalara kazındı.

Exit mobile version