Kim Milyoner Olmak İster’de 5 Milyon TL’lik Soru Açıldı!

Dün gece Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında tarihi bir gece yaşandı. Sevilen yarışmada 5 milyon TL değerindeki soru ilk kez açıldı.

Kim Milyoner Olmak Ister habermeydan

Kim Milyoner Olmak İster’de 5 Milyon TL’lik Soru Açıldı!

Kenan İmirzalıoğlu’nun sunduğu uzun yıllardır severek izlenen Kim Milyoner Olmak İster programında tarihi anlar yaşandı. Kısa süre önce 1 milyon lira değerindeki ödül 5 milyon liraya çıkarılmıştı. Ödülün değişmesinin ardından ilk defa bir yarışmacı 5 milyon lira değerindeki soruyu açtırdı. 5 milyon liralık soru sosyal medyanın da gündemine oturdu.

Yarışmayı büyük bir başarı ve sakinlikle götüren Eyüp İşler adlı yarışmacı geçtiğimiz hafta 12. soruyu doğru bilerek 5 milyon lira değerindeki soruyu görmeye hak kazandı.

İşte 5 milyonluk soru

Eyüp İşler 5 milyonluk soruyu açtırarak yarışma tarihine geçti. Büyük ödüle giden yoldaki son soru ise şu şekilde oldu;

‘İlki Sinop İnceburun’la Hatay’ın en güneyi arasına, ikincisi Iğdır’ın en doğusuyla Gökçeada’nın en batı ucu arasına olmak üzere iki adet kuş uçuşu çizgi çekilecek olsa bu iki çizgi nerede kesişirdi?’

A) ÇORUM
B) YOZGAT
C) SİVAS
D) TOKAT

Cevap: A-ÇORUM

Yarışmacı uzun süre düşündükten sonra cevabını Tokat yani D şıkkından yana kullandı. Fakat sorunun doğru cevabı A şıkkı Çorum’du. Yarışmacı Eyüp İşler, 50.000 TL’lik ödül ile yarışmaya veda etti.

 

 

Exit mobile version