Kerem Bürsin Kimdir? Yeni Dizisi Ne Zaman Geliyor?

Son olarak Sen Çal Kapımı dizisinde oynayan Kerem Bürsin; gelecekteki projeleriyle merak edilen bir isim.

kerem bursin 1

Televizyon ve sinema dünyasının aranan isimlerinden Kerem Bürsin, hayranları tarafından yeni projesiyle merakla bekleniyor. Kariyerine ABD’de başlamasıyla bilinen ve günümüzde de birçok İngilizce yapımda rol alan Bürsin, 2010’lu yıllardan itibaren yerli dizilerde de boy göstermeye başladı. Bu dönemden itibaren genç jenerasyonun sevdiği isimlerden biri haline gelen ünlü oyuncu, birçok markanın reklam yüzü olarak da izleyici karşısına çıktı. Birkaç yıldır yapımcılıkla da ilgilenen Bürsin, bu projelerde de beklentilerin üzerinde bir başarı sağladı.

Kerem Bürsin kimdir? Yeni dizisi ne zaman geliyor? Dijital platformlarda hangi dizide yer aldı? Bu gibi soruların yanıtları, yazının ilerleyen bölümlerinde okuyucuyla buluşuyor.

Kerem Bürsin’in Hayatı

4 Haziran 1987’de İstanbul’da dünyaya gelen Kerem Bürsin; ailesinin işleri nedeniyle Dünya’nın birçok farklı bölgesinde ikamet etti. İskoçya, Endonezya, Birleşik Arap Emirlikleri, Ankara, Malezya ve ABD’nin birçok şehrinde yaşayan ünlü oyuncu; 12 yaşından itibaren ailesiyle birlikte kalıcı olarak ABD’de yaşamaya başladı. Emerson College’da pazarlama iletişimi üzerine eğitim alan Bürsin, sonrasında ise oyunculuk alanında da mezuniyet elde etti. Okul sonrasında ABD’de birçok yapımda rol alan ünlü isim; ilk olarak 2006 yılında Thursday isimli filmde oynadı.

2013 yılına dek toplamda 5 filmde ABD’li karakterleri canlandıran Bürsin, 2013 yılından itibaren Türkiye’de de oyunculuk yapmaya başladı. İlk olarak Güneşi Beklerken adlı dizide oynayarak ismini duyuran Bürsin, bu diziyle birlikte ülkedeki popüler figürlerden biri haline geldi. Bu süreçte birçok reklam filminde de boy göstermeye başlayan ünlü oyuncu; bir sezon süren Güneşi Beklerken macerası sonrasında da Türkiye’deki dizilerde oynamaya devam etti.

2014 yılında dönemin en iddialı projelerinden biri olarak başlayan Şeref Meselesi’nde oynayan Kerem Bürsin, bu yapımla beklediği reyting başarısına ulaşamadı ve 26. bölüm sonunda ekranlara veda etti. 2017 yılında yeniden televizyon ekranlarına dönen Bürsin, Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinde de reytinglerin kurbanı oldu. 2018 yılında Muhteşem İkili adlı diziyle de kısa bir süre ekranlarda boy gösteren Bürsin, 2020 yazında başladığı Sen Çal Kapımı dizisinde ise yeniden ekranların popüler projelerinden birinde yer almış oldu.

Sen Çal Kapımı dizisinde Hande Erçel’le beraber başrolleri paylaşan Kerem Bürsin, aynı dönemde rol arkadaşı Erçel’le sevgili olmasıyla da bilinmekteydi. Dizinin hemen ardından ayrıldıkları da kamuoyunda duyulan detaylardan olmuştu. Sen Çal Kapımı ile aynı dönemde blu TV’deki Aynen Aynen dizisinde de oynayan Kerem Bürsin; bu dizide ise Nilperi Şahinkaya ile başrolleri paylaşmıştı. 2018 yılında Yaşamayanlar ile ilk dijital platform deneyimini yaşayan Bürsin, bu projede olumsuz yönde çokça eleştiri aldı.

Sinema kariyerinde Can Feda, Unutursam Fısılda, İyi Oyun ve Eflatun gibi filmleri barındıran Bürsin; henüz yeni bir filme dair ipucu vermedi. Bi Tuhaf Hikaye isimli kendisinin yazıp yönettiği bir projeyle dijital platformlara dönüş yapmaya hazırlanan ünlü oyuncu, 2 yıllık ekran molasının sonrasında başarılı bir dönüş yapmayı hedefliyor.

Exit mobile version