Kate Middleton kemoterapi sürecinin bitişini duyurdu

Galler Prensesi Kate Middleton, kanser teşhisinin ardından başladığı kemoterapi sürecini tamamladığını, samimi anların yer aldığı bir aile videosuyla duyurdu.

kate middleton habermeydan

Kate Middleton kemoterapi sürecinin bitişini duyurdu.

Galler Prensesi Kate Middleton, Ocak ayında geçirdiği karın ameliyatı sonrası konulan kanser teşhisinin ardından başladığı kemoterapi sürecini tamamladığını, samimi anların yer aldığı yaklaşık üç dakikalık bir aile videosuyla duyurdu. Videoda, teşhis sonrası yaşadığı sürecin hem kendisi hem de ailesi için “inanılmaz zor” olduğunu belirtti ve kanser teşhisinin “hayatın nasıl bir anda değişebileceğini” gösterdiğini vurguladı.

Kate Middleton’a videoda eşi Galler Prensi William ve üç çocuğu eşlik ediyor. Görüntüler Norfolk kırsalında çekilmiş olup, kraliyeti yakından takip eden gazeteciler, bu samimi aile görüntülerinin modernleşen Kraliyet’i yansıttığını belirtiyor.

Prenses, kanser tedavi sürecini “karmaşık, korkulu ve öngörülemez” olarak tanımladı ve yaşadığı deneyimin kendisine “hayata karşı farklı bir minnettarlık ve yenilenmiş bir umut” kazandırdığını ifade etti. Kensington Sarayı, tedavinin bu aşamasında kanserden tamamen kurtulup kurtulmadığını söylemenin mümkün olmadığını, ancak Prensesin bu yıl içinde birkaç resmi etkinlikte yer alabileceğini belirtti.

Kate Middleton, 9 aylık tedavi sürecinde yalnızca bir kez, Kral 3. Charles’ın resmi doğum günü töreninde halkın karşısına çıktı. 22 Mart’ta paylaştığı video mesajında kanser teşhisinin ameliyat sonrası yapılan testlerle konulduğunu, ancak kanserin türünü açıklamadığını belirtmişti.

İngiltere Kralı 3. Charles, Şubat ayında kanser tedavisine başladığından beri bazı görevlerini Galler Prensi William üstlenmişti. Galler Prensi ve Prensesin, George, Charlotte ve Louis adında üç çocuğu bulunuyor.

Exit mobile version