Karayip Korsanları’yla tanınan Tamayo Perry köpekbalığı saldırısında hayatını kaybetti

"Karayip Korsanları" filmiyle tanınan, cankurtaran ve sörf eğitmeni Tamayo Perry, Hawaii'de köpekbalığı saldırısına uğrayarak hayatını kaybetti.

tamayo perry habermeydan

Karayip Korsanları’yla tanınan Tamayo Perry köpekbalığı saldırısında hayatını kaybetti.

“Karayip Korsanları 4: Gizemli Denizlerde” filminde rol alan Tamayo Perry, pazar günü Hawaii Takım Adaları’nın Oahu Adası açıklarında sörf yaparken köpekbalığı saldırısına uğradı.

Cankurtaran ve sörf eğitmeni olan 49 yaşındaki Perry’nin cesedi, Oahu Adası’nın Kuzey Kıyısındaki Malaekahana Plajı’nda yerel sörfçüler tarafından bulundu. Cesedin bir kolu ve bir bacağının eksik olduğu bildirildi.

Honolulu Acil Servis Departmanı, ilk acil çağrının pazar günü saat 13.00 civarında geldiğini ve Perry’nin cesedinin jet ski ile kıyıya getirildiğini açıkladı. Honolulu Okyanus Güvenliği şefi Vekili Kurt Lager, Perry’nin “herkes tarafından sevilen bir cankurtaran” olduğunu belirterek, şunları ekledi:

“Kuzey Kıyısı’nda iyi tanınır. Dünya çapında tanınan profesyonel bir sörfçüydü. Tamayo’nun kişiliği bulaşıcıydı; insanlar onu ne kadar severse, o da diğer herkesi daha çok severdi.”

Honolulu Belediye Başkanı Rick Blangiardi, Perry’nin ölümünü trajik bir kayıp olarak nitelendirdi ve “Tamayo efsanevi bir denizciydi ve çok saygı duyulurdu” dedi.

Exit mobile version