Kar Küreme Aracı Nedeniyle Hastanelik Olan Jeremy Renner’dan Açıklama Geldi!

Geçtiğimiz günlerde kar küreme aracının altında kalması nedeniyle ameliyata alınan Jeremy Renner; kendisine iyi dileklerini yollayan hayranlarına teşekkür etti.

jeremy 1

Marvel’ın ünlü film serisi The Avengers’ta Hawkeye rolünü canlandıran Jeremy Renner; geçtiğimiz günlerde korkunç bir kaza yaşadı. Üzerinden kar küreme aracı geçmesi sonucunda hastaneye kaldırılan ünlü oyuncu, kendisine iyi dileklerini gönderen insanlara teşekkürlerini sundu. Hastaneye götürüldükten sonra iki kez ameliyata alındığı öğrenilen 51 yaşındaki aktör, açıklamasında da kendisini henüz iyi hissetmediğini açıkça belirtti. Hayranları, ünlü oyuncunun iyileşmesi için iyi dileklerini göndermeyi sürdürüyor.

İngiliz basınından çıkan habere göre, Jeremy Renner’ın hafta sonu yaşadığı kaza sonrasında birkaç rahatsızlığı birden geçirdiği ve bu nedenle iki ameliyat sonrasında konuşabilecek duruma geldiği belirtildi. 6 bin 500 kiloluk kar küreme aracının üzerinden geçmesi sonrasında hastaneye helikopter aracılığıyla götürülen Renner; künt göğüs travması ve ortopedik sakatlanmalar sebebiyle müşahede altında tutuluyor. Yapılan ameliyatlara rağmen durumunun kritik olduğu aktarılan başarılı oyuncu; evinin önünde yaşadığı kazadan yaklaşık 4 gün sonra hayranları için açıklama yayınladı.

Instagram hesabında yaşadığı kaza sonrası gelen mesajlara toplu bir cevap paylaşma gereksinimi hisseden yıldız isim; “Şu an yazamayacak kadar dağılmış durumdayım ama hepinize sevgi yolluyorum.” sözleriyle sevenlerine teşekkür etti. Kendisinin durumu için iyi dileklerini yollayanlara teşekkür eden Renner’ın, bir süre daha hastanede kalmasına kesin gözüyle bakılıyor. Jeremy Renner’ın Instagram hesabından yaptığı paylaşım; yaşanan kaza sonrası yapılan ilk resmi açıklama olarak kayıtlara geçti.

Geçmişte de birçok kez kar küreme aracı kullandığı fotoğrafları olduğu bilinen Jeremy Renner; evinin önünde yapılan çalışma esnasında yaşanan bir aksilik sonucunda bu kazanın kurbanı oldu. Aracın kontrolünü kaybetmesi sonucunda üzerinden geçmesine engel olamayan Renner; kazanın hemen ardından hastaneye kaldırılması sayesinde yaşam mücadelesini sürdürebildi. Doktor olan komşusunun ilk müdahalesinin de Renner’ın kazadan beklenenden daha az hasar almasında etkili olduğu da, basında yer alan haberler arasındaydı. 1 Ocak sabahı yaşanan kaza, kamuoyuna resmi kaynaklar aracılığıyla duyurulmuştu.

Marvel Sinematik Evreni’nin en kapsamlı yapımlarından The Avengers’ta Hawkeye rolünü canlandıran Jeremy Renner; bu evren içerisindeki pek çok filmde de aynı rolü canlandırdı. Geçtiğimiz yılın Noel döneminde Disney Plus’ta yayımlanan Hawkeye dizisinde başrol konumuna da erişen Renner; geçmişte oynadığı The Hurt Locker ve Th filmlerde iki kez Oscar ödülüne aday gösterilmişti.

Exit mobile version