Kanser tedavisi gören Prenses, ‘Babalar Günü’ için duygusal bir paylaşım yaptı!

Galler Prensesi Kate Middleton, kanserle mücadele sürecinde uzun süredir gözlerden uzak yaşamını sürdürüyordu. Geçtiğimiz günlerde Trooping The Colour etkinliğine katılarak kamuoyunun önüne çıkan Prenses, son olarak eşi Prens William'ın Babalar Günü'nü kendi çektiği özel bir kareyle kutladı.

prenses babalar gunu habermeydan

Kanser tedavisi gören Prenses, ‘Babalar Günü’ için duygusal bir paylaşım yaptı.

Ocak ayında geçirdiği karın ameliyatının ardından aniden ortadan kaybolan ve yokluğuyla ilgili çeşitli spekülasyonlara neden olan Galler Prensesi Kate Middleton (42), mart ayında yeniden ortaya çıkmıştı. Bir video yayınında kansere yakalandığını açıklayarak kamuoyunu bilgilendirmişti.

Aylar boyunca herhangi bir etkinliğe katılmayan ve kameralardan uzak kalan Prenses, geçtiğimiz günlerde düzenlenen Trooping The Colour törenine katılarak yeniden görücüye çıkmıştı. Halk, neşeli görüntüsüyle dikkat çeken Kate Middleton’ı coşkuyla karşılamış; Prenses’in ortaya çıkması dünya genelinde büyük yankı uyandırmıştı. Middleton, tedavisinin birkaç ay daha süreceğini belirtmişti ve son olarak eşi Galler Prensi William’ın ‘Babalar Günü’nü kutladığı bir paylaşım yaparak yeniden gündeme gelmişti.

Deniz kenarında William’ın üç çocuğu Prens George, Prenses Charlotte ve Prens Louis ile sarılıp fotoğrafını çeken Kate, resmi sosyal medya hesabından paylaşım yaparak “Seni seviyoruz baba. Babalar Günün Kutlu olsun! G, C, L” mesajını eklemişti. Amatör bir fotoğrafçı olarak bilinen Middleton, özellikle çocuklarının portrelerini ve özel günlerde aile üyelerinin fotoğraflarını sıkça çekiyor.

Exit mobile version