Kaan Tangöze AK Parti etkinliğinde şarkısının kullanmasına sinirlendi

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, AK Parti etkinliğinde çalınan ''Senden Daha Güzel'' şarkısının kullanmasına tepki gösterdi.

kaan tangoze habermeydan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlerle buluşmalarında çalınan şarkıdan biri olan ‘Senden daha güzel’ isimli şarkısı hakkında grubun solisti Kaan Tangöze, “Sayın Cumhurbaşkanımız, stadlarda geziyor işte böyle Z kuşağı için… Onun da haberi yok yani, arkadan ‘Senden Daha Güzel’i veriyorlar. O ne yapsın, bilmiyor canım. Birileri de çıkıp diyor ki, Duman parçasını vermiş falan filan… Bize soran olmadı arkadaşlar ben o kadarını söyleyeyim size. Seçimden sonra haklarımızı aramaya başlayacağız artık” dedi. Ardından AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan’dan cevap gecikmedi. İnan, Tangöze’ye seçimi beklemesine gerek olmadığını hatırlattı.

Açıklamaya devam eden AK Parti Gençlik Kolları Başkanı

“Sakarya ‘ilk oyum’ etkinliğimizde sahne alan DJ Erdem Kınay’ın çaldığı şarkılardan biri Duman grubunun Senden Daha Güzel parçası olmuştur. Erdem Bey birçok şarkıyla hem Sakarya’da hem de Adana’da çok başarılı bir performans göstermiştir. Kendisine teşekkür ediyoruz. DJ’in listesinde yer alan tüm şarkılar kurumsal olarak bizimle zaten ilişkilendirilemez. Bir şarķı üzerinden yorum yapılması çok abes bir durum olmuştur. Duman’ın Senden Daha Güzel parçası ve sözleri Gençlik Kollarımızın sloganı veya müziği olmamıştır.

‘Seçimden sonra haklarımızı arayacağız’ ifadesi, muhalefetin ‘Yargılanacaksınız’ söyleminin ‘sanatçı’ lisanıyla dile getirilmiş bir versiyonu gibi olmuştur. Hak arayışı seçime endeksli değildir. Ülkemizde hukuk yolu her zaman açıktır.”

Exit mobile version