Justin Bieber baba olduğunu duyurdu

Hailey ve Justin Bieber'dan sevinçli haber: İlk bebeklerini karşıladılar ve aileden ilk fotoğraf geldi.

justin bieber baba oldu habermeydan

Justin Bieber baba olduğunu duyurdu.

Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber, baba olmanın mutluluğunu yaşıyor. Model Hailey Bieber ile evli olan Justin Bieber, bu haberi sosyal medyada hayranlarıyla paylaştı. Bieber çifti, “Evine hoş geldin Jack Blues Bieber” diyerek yeni doğan bebeklerinin ilk fotoğrafını da yayınladı.

Paylaşıma, Hailey Bieber’ın yakın arkadaşları Kylie Jenner ve Khloé Kardashian gibi ünlü isimler de yorum yaptı. Kardashian, “Jack Blues!!!!!! Tebrikler!!!!! Bu minik ayağı çok ama çok seviyorum” sözleriyle çifti tebrik etti.

2018 yılında evlenen Hailey ve Justin Bieber, mayıs ayında bir Instagram videosuyla bebek beklediklerini duyurmuştu. Hailey Bieber, geçtiğimiz yıl anne olmayı sabırsızlıkla beklediğini dile getirmişti. Anne olma konusundaki duygularını sık sık paylaşan Hailey, “Çocuk sahibi olmak istiyorum ama korkuyorum. İnsanların kocam veya arkadaşlarım hakkında bir şeyler söylemesi tamam ama insanların bir çocuk hakkında bir şeyler söylemesiyle yüzleşmek zorunda kalacağımı hayal edemiyorum. Onları yetiştirmek için elimizden gelenin en iyisini yapabiliriz. Yeter ki sevildiklerini ve güvende olduklarını hissetsinler” ifadeleriyle göz önünde bir aile hayatı yaşamak konusundaki endişelerini dile getirmişti.

Exit mobile version