İclal Aydın, Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasına dair haberlerin ardından hemen bir paylaşımda bulundu! ‘Korkunun bittiği bir yer var’ dedi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yolsuzluk soruşturması çerçevesinde tutuklandı. Tutuklama haberinin ardından İclal Aydın, tepkisiz kalmayarak dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

iclal aydin tepki1 habermeydan

İclal Aydın, Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasına dair haberlerin ardından hemen bir paylaşımda bulundu! ‘Korkunun bittiği bir yer var’ dedi!

Gözlerden uzak hayat yaşayan İclal Aydın da tutuklanma haberi sonrası tepkisini gösterdi. “Bugün 23 Mart. Her ilde, her ilçede parti üyesi olmasanız da oy kullanabilirsiniz. Ben bir CHP üyesi değilim. Lakin…” diyen İclal Aydın sözlerine şöyle devam etti;

ÜZÜLMEKTEN YORGUNUM

“Oy bizim biricik ve en önemli gücümüzdür. Türkiye Cumhuriyeti bir demokrasi, hukuk, ülkesidir. Vatandaşlarının seçme seçilme hakkı vardır. Laiktir. Adalet mülkün temelidir. Gazeteciler gazetecilik yaptığı, hukukçular hukuğu korumak istediği için cezalandırılamaz.

Exit mobile version