İbrahim Tatlıses, sevenlerine yeni albüm müjdesi verdi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde önceki akşam sahne alan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, "1 ay içinde sevenlerimle buluşturacağım. Sürpriz olsun” dedi.

ibrahim tatlises habermeydan

Bodrum Yalıkavak Günay Restoran’da sahne alan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, repertuarıyla dinleyicilerini büyüledi ve hayranlarını kendisine hayran bıraktı. Sahneye çıkmadan önce basın mensuplarıyla bir araya gelen Tatlıses, performansıyla ilgili konuşarak duygularını paylaştı. “Ben çalışmadan paslanıyorum. İş benim için çok önemli. Ciğerim pas tutuyor çalışmazsam, ben pas sevmem. Benim çocuklarım da öyledir. Şu an yakın çevremde bulunan insanlar benim her şeyim. Onlar için ölürüm diyebilirim” şeklinde konuştu.

Ünlü sanatçı, sahnede sevilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi. “Bir Kulunu Çok Sevdim”, “Bebeğim”, “Şemmame”, “Sarhoş”, “Kavur Balıkları”, “Haydi Söyle” ve “Mavi Mavi” gibi parçalarıyla coşkulu bir atmosfer yarattı. İbrahim Tatlıses, enerjik performansıyla dinleyicilerini ayağa kaldırarak geceye unutulmaz bir deneyim yaşattı.

Basın mensuplarının merakla beklediği konulardan biri de İbrahim Tatlıses’in torunu İdo hakkında haberlerdi. Ancak Tatlıses, özel hayatlara müdahale etmediğini belirterek, “Ben onların özel hayatına karışmam. Neyi nasıl istiyorlarsa doğru bir şekilde yaparlar. Biz daha çok iş üzerine konuşuyoruz” şeklinde yanıtladı. Bununla birlikte, heyecan verici bir müjde verdi ve yakın bir zamanda yeni bir şarkıyla sevenlerinin karşısına çıkacağını duyurdu. “Ben de yeni bir şarkı çıkaracağım, 1 ay içinde sevenlerimle buluşturacağım. Sürpriz olsun” dedi.

Yaklaşık 2 saat süren muhteşem performansıyla İbrahim Tatlıses, konserinin son bölümlerinde hareketli şarkılarıyla seyircilerini coşturdu. Misafirler, ayakta dans ederek ve şarkılara eşlik ederek unutulmaz bir gece geçirdi. Tatlıses’in sahnedeki enerjisi ve yeteneği, izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı ve geceye damgasını vurdu.

Exit mobile version