Hülya Avşar’ın Meryem Uzerli röportajı gündem oldu! Meryem Uzerli kimdir, nereli?

Meryem Uzerli, Hülya Avşar'ın YouTube programına konuk oldu ve özel hayatıyla ilgili açıklamaları sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Peki, Meryem Uzerli kimdir, nereli? Meryem Uzerli kaç yaşında?

Meryem Uzerli kimdir habermeydan

Hülya Avşar’ın Meryem Uzerli röportajı gündem oldu! Meryem Uzerli kimdir, nereli?

Muhteşem Yüzyıl’ dizisinde canlandırdığı ‘Hürrem Sultan’ rolüyle hafızalara kazınan güzel oyuncu Meryem Uzerli, Hülya Avşar’ın YouTube kanalındaki programına konuk oldu.

İki kız çocuğu sahibi olan Uzerli, “İlişkilerini bir türlü oturtamadın, bu hayat zor değil mi?” diye soran Avşar’a, dikkat çeken bir yanıt verdi. “Aşkın başarılı ya da başarısız diye bir şey olmadığını düşünüyorum,” diyen Uzerli, bu sözleriyle sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Programda Hülya Avşar, Uzerli’ye “Hiç evlenmedin değil mi? Neden evlenmedin? Neden evlenmediler seninle?” diye sordu. Uzerli ise “Onlar benimle evlenmediler değil. Bazen hayat seni yaşıyor, bazen sen hayatı yaşıyorsun. Bir dönem hayat beni yaşadı. En önemli şey bana göre hataları bilmeyerek yapmak.” yanıtını verdi.

Meryem Uzerli kimdir?

Meryem Uzerli, 12 Ağustos 1983 tarihinde Almanya’nın Hessen eyaletinin Kassel şehrinde Türk babası Hüseyin ve Alman annesi Ursula’nın çocuğu olarak dünyaya geldi. Dört çocuklu bir ailenin en küçük ve ikinci kızıdır. Büyük büyükannesi Hırvatistan kökenlidir. İlerleyen yıllarda Hamburg’a taşınan Uzerli, Schauspiel Studio Frese’de oyunculuk ve tiyatro eğitimi aldı. Üç ağabeyi ve bir caz müzisyeni olan ablası Canan’a sahiptir.

Uzerli, Almanya’da birçok dizi ve filmde rol almış deneyimli bir oyuncudur. Ana dili Almanca ve Türkçe olan Uzerli, aynı zamanda İngilizceyi de iyi derecede konuşmaktadır.

2000-2003 yılları arasında Hamburg’daki Schauspiel Studio Frese’de oyunculuk eğitimi gördü. Mezun olduktan sonra çeşitli Alman yapımlarında küçük rollerde yer aldı.

Timur Savcı’nın yapımcılığını üstlendiği ve senaryosunu Meral Okay’ın vefatından sonra Yılmaz Şahin’in yazdığı Muhteşem Yüzyıl dizisi için “Hürrem Sultan” rolü için Türkiye genelinde tüm oyuncu ajansları ve tiyatro kurslarından oyuncular seçildi. Meryem Uzerli, Almanya’dan seçilen adaylar arasında en uygun görülerek Hürrem Sultan rolünü üstlendi.

2011 yılında “Hürrem Sultan” karakteriyle iki kez En İyi Kadın Oyuncu ödülüne layık görülen Uzerli, ayrıca bir kez de TV Yıldızları Özel Ödülü kazandı. 2012 yılında Drama dalında En İyi Kadın Oyuncu ödülünü aldı.

2013 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Hürrem Sultan karakterini canlandıran Uzerli, tükenmişlik sendromu hastalığına yakalanarak diziden ayrıldı.

2015 yazında çekimlerine başlanan Annemin Yarası adlı sinema filminde Ozan Güven, Okan Yalabık ve Belçim Bilgin ile birlikte başrolü paylaştı. Film, Türkiye’de 11 Mart 2016’da vizyona girdi.

2016 yılında O3 Medya’nın yapımcılığını üstlendiği, Taylan Biraderler’in yönettiği Gecenin Kraliçesi adlı dizide Murat Yıldırım ile başrolü paylaştı.

2016-2017 yılları arasında Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde konuk oyuncu olarak yer aldı. Ayrıca 2017 yılında Kenan İmirzalıoğlu ile birlikte Cingöz Recai filminde ve Özcan Deniz ile Aslı Enver’in başrollerini paylaştığı Öteki Taraf filminde rol aldı.

ÖZEL HAYATI

Meryem Uzerli’nin Can Ateş ile bir ilişikisi vardı. Peki, Meryem Uzerli Can Ateş neden ayrıldı? Meryem Uzerli, Türkiye’den ayrıldıktan sonra 2013 yılında Can Ateş’in kendisini aldattığını öğrendi. Meryem Uzerli, Can Ateş ile ilişkisini sonlandırdı. Hamile olduğunu ve çocuğunu doğurmak istediğini açıkladı. Şubat 2014’te Lara adında bir kızı dünyaya geldi. Meryem Uzerli’nin şuanda iki kızı vardır.

 

 

Exit mobile version