Hastaneye kaldırılan Haluk Levent taburcu oldu!

Dün Antalya Açıkhava Sahnesi'nde verdiği konserin ardından gece geç saatlerde göğüs ağrısı yaşayan ünlü sanatçı Haluk Levent, hastaneye kaldırıldı. Ancak bir gece gözlem altında tutulmasının ardından taburcu edildi.

haluk levent habermeydan

Hastaneye kaldırılan Haluk Levent taburcu oldu.

Dün akşam Antalya Açıkhava Sahnesi’nde konser veren Haluk Levent’i izlemek için yüzlerce Antalyalı bölgeye akın etti. Levent, gördüğü yoğun ilgi üzerine konser süresini yarım saat uzatıp sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşattı.

Konserin ardından gece saatlerinde göğüs ağrısı ve nefes darlığı şikayetiyle özel bir hastaneye başvuran Haluk Levent, öğlen saatlerinde taburcu edildi. Hastanenin Başhekimi Opr. Dr. Fahri İslim, Levent’in gece boyunca yaşadığı göğüs ağrısı nedeniyle hastanelerine başvurduğunu ancak yapılan muayene ve tetkikler sonucunda ciddi bir sağlık sorunu tespit edilmediğini belirtti.

İslim, “Gece saatlerinden itibaren istirahat etti, serum tedavisi uygulandı. Şu an da herhangi bir sağlık sorunu bulunmuyor. Sağlıkla sıhhatle taburcu olarak, işinin başına döndü” diye konuştu.

Exit mobile version