Halit Ergenç’ten Yeni Bir Netflix Dizisi Geliyor!

Uzun bir süredir dizilerde yer almayan Halit Ergenç, Netflix'in yeni projesinde başrol oynayacak.

halit ergenc 1

Ünlü oyuncu Halit Ergenç, yaklaşık 3 yıldır hiçbir dizide rol almamıştı. Yakın dönemde çekilen Disney Plus projesi Ten’de (Skin) başrol oynayan Ergenç, Disney Plus’un Türkiye’deki ve ABD haricindeki tüm ülkelerdeki projelerini iptal etmesinin ardından bir süre daha ekranlardan uzak kalmış oldu. Bu dizi projesinde Songül Öden ve Melis Sezen gibi ünlü isimlerle beraber kamera karşısına geçen ünlü isim; son projesinde yaşanan aksaklığın ardından, kısa bir süre içerisinde hayranlarının beklentilerini dindirmeyi hedefliyor.

Başarılı oyuncunun yakın dönemde bir Netflix projesiyle anlaştığı ve projenin çekimlerine başlanmasına çok az bir süre kaldığı öğrenildi. “Adsız Aşıklar” isimli diziyle ekranda yer alacağı öğrenilen Ergenç’in, bu dizide hangi oyuncularla çalışacağı ise henüz bilinmiyor. Ünlü yönetmen Umur Turagay’ın yöneteceği, ünlü senarist Başar Başaran’ın senaryosunu yazacağı bu projenin; Netflix Türkiye’nin 2024’teki en yüksek beklentili dizisi olacağı öngörülüyor.

Aşk temasını işleyen bir dram – komedi projesi olduğu söylenen Adsız Aşıklar dizisiyle birlikte Halit Ergenç, kısa bir aranın ardından yeniden komedi alanında bir projede yer alacak. Son olarak 2021 yılında Netflix’te yayınlanan Azizler isimli komedi filminde de boy gösteren ünlü isim, bir sonraki projesinde de komedi türüne geri dönmüş olacak. Aralık ayında çekimlerine başlanması planlanan bu proje, İstanbul’da geçen aşk hikayelerine odaklanacak. 2024 yılının ortalarında yayınlanması beklenen Adsız Aşıklar dizisi, bir sonraki yılın iddialı işlerinden biri olarak görülmeye başlandı.

Netflix’te yayınlanacak Adsız Aşıklar dizisi, Cumartesi Film isimli yapım şirketi tarafından ekrana sunulacak. 8 bölüm çekilmesi planlanan projede oynayacak diğer isimler hakkında bir bilgi bulunmuyor.

1990’lı yıllardan bu yana televizyon ve sinemada birçok önemli yapımda rol alan Halit Ergenç, son olarak 2021’de Azizler filminde rol aldı. Babil dizisinden bu yana televizyonda veya dijital platformlardaki dizilerde boy göstermeyen Ergenç, çekimlerini tamamladığı projesinin yayınlanmaması sebebiyle bir süre daha hayranlarını bekletecek. Ten dizisinin de 2024 yılında Disney Plus haricinde bir platformdan yayınlanması bekleniyor.

Exit mobile version