Hafsanur Sancaktutan’dan İntihar Yalanlaması Geldi! Hadise, Ünlü İsme Destek Verdi!

Ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan, hakkında çıkan intihar iddialarını yalanladı. Ünlü şarkıcı Hadise ise, başarılı oyuncuya destek veren bir açıklama yaptı.

hafsanur

Son günlerde magazin gündemine bomba gibi düşen iddiaların merkezinde yer alan Söylemezsem Olmaz programı; dün itibarıyla bambaşka bir gündemle konuşulmaktaydı. Programın sunucularından Bircan Bali; ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan’ın intihar ettiğini ve kendisinin bu girişimden sonra hayatta kaldığını söyledi. Programdan bir gün önce bu duyurusunun reklamını da yapan Bircan Bali; gelen tepkilere rağmen bu iddiasını söylemeye devam etti. İddiasını yinelemesi üzerine ise, daha çok tepkiyle karşılaştı.

Bircan Bali’nin intihar iddiasını kısa bir süre içerisinde yalanlayan Hafsanur Sancaktutan; kendisinin ve ailesinin bu iddia sonrasında zor duruma düştüğünü ve etrafındaki herkesin çok üzüldüğünü söyledi. İntihar etmeyi hiçbir zaman düşünmediğini ve kariyerinin başında genç bir oyuncu olduğunu söyleyen Sancaktutan; yapılan habere itibar edilmemesi gerektiğinin altını çizdi. Bu habere maruz kalmaktan dolayı üzgün olduğunu da belirten Sancaktutan; yakın zamanda tedavi gördüğü hastaneden raporlarını alarak, yargı yoluna gideceğini de sözlerine ekledi.

Haberinin yalanlanması sonrasında sosyal medyadan açıklamalar yapan Bircan Bali ise; Hafsanur Sancaktutan’ın yalan söylediğini iddia etti. Instagram’da yaptığı paylaşımda Sancaktutan’ın bileklerini göstermesi gerektiğini ve kesik olup olmadığını sorgulayan Bali; haberinin doğruluğuna çok inandığını açıkça belirtti. Bu story’nin ardından bir kez daha paylaşım yapan Hafsanur Sancaktutan ise, bileklerinin göründüğü ve hiçbir kesiğin bulunmadığı bir fotoğraf ekledi.

“Böyle bir fotoğraf koymak zorunda kaldım. Çok üzgünüm.” sözleriyle durumu açıklayan Sancaktutan; sonraki süreçte ise hiçbir yorum yapmamayı tercih etti. Ancak Söylemezsem Olmaz’ın sunucusu Bircan Bali; intihar konusundaki iddiasını, genç oyuncunun ilaçla intihar etmiş olabileceğine dair teorisiyle devam ettirdi.

Hadise’den Hafsanur Sancaktutan’a Destek Geldi!

Bircan Bali’nin intihar tezini savunmaya devam etmesi sonrasında, ünlü sunucuya yoğun bir tepki bombardımanı geldi. Oyuncunun hayranları ve intihar iddiasının boş yere söylenmemesi gerektiğini düşünen birçok sosyal medya hesabı, Bircan Bali’yi “seviyesiz” olarak itham etti. Yakın dönemde benzer bir iddia bombardımanıyla karşılaşan ünlü şarkıcı Hadise de; Hafsanur Sancaktutan’a destek veren isimler arasında yer aldı.

Hadise’nin Instagram ve Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda; “magazinci” olarak tabir edilen kişilerin, genç bir kadının hayatına saldırdığı ve bu durumun kabul edilemez bir noktaya ulaştığı belirtildi. Başarılı şarkıcı; 22 yaşında bir insanın intiharla itham edilmesinin acımasızlık ve hadsizlik olduğunu ifade etti. Magazin gazeteciliği adına özel hayatın tüm detaylarına dokunulmasının kanuna aykırı olduğunu belirten Hadise; RTÜK yetkililerinin bu durum hakkında işlem başlatmaları gerektiğini savundu.

Bircan Bali ise; Hadise’nin konuyla bir alakasının olmadığını ve yorum yapmasının “kendine pay çıkarma” olduğunu söyledi.

Hafsanur Sancaktutan ve ailesinin; program yapımcıları ve Bircan Bali’ye dava açması bekleniyor.

Exit mobile version