Hacı Sabancı’dan ‘DNA eşleşti’ iddialarına yalanlama

Hacı Sabancı'ya açılan babalık davasında DNA sonucunun çıktığı ve çocuğun babasının Hacı Sabancı olduğu iddia edildi. Hacı Sabancı'dan açıklama gecikmedi.

Haci Sabanci habermeydan 2

Hacı Sabancı’dan ‘DNA eşleşti’ iddialarına yalanlama.

Nazlı Sabancı ile evliliğinden bir kız bebeği olan iş insanı Hacı Sabancı şu sıralar F.D. isimli bir kadın, 3 yaşındaki oğlu Uzay D.’nin kendisinden olduğu iddiasıyla gündemde.

2 Şubat 2021 tarihinde oğlu Uzay’ı dünyaya getiren F.D. isimli şahıs, sık sık Sabancı ile görüştüğünü ve cinsel birliktelik yaşadığını söyleyerek, hakkında babalık davası açtı. F.D., mahkemeden U.D.’nin daha fazla mağdur edilmemesi bakımından ivedi şekilde yargılama yapılmasını, çocukla davalı baba arasındaki soy bağının DNA incelemesi yoluyla tespiti, davalının babalığına karar verilmesi ve akabinde nüfus kaydına geçirilmesini talep etmişti.

İddialara göre DNA testi sonuçlandı ve çocuk Hacı Sabancı’dan çıktı. “Sosyetede, DNA incelemesi sonucunda çocuğun Hacı Sabancı’dan olduğunun kesinleştiği konuşuluyor” yorumları sonrası hemen açıklama geldi. Sosyal medya hesabından avukatı aracılığıyla açıklama yapan Hacı Sabancı, iddiaları yalanladı.

Hacı Sabancı’nın açıklaması şu şekilde:

“Değerli Kamuoyu, Müvekkilim Hacı Sabancı için DNA testi yapıldığı gibi ileri sürülen iddialar doğru olmayıp, mahkemenin bu DNA testi yapılması yönünde tesis ettiği bir kararı dahi yoktur. Mahkemenin bu yönde bir kararı dahi yok iken kamuyu aldatmaya yönelik, müvekkil ve ailesini hedef alan bu tür gerçeğe aykırı haberler kamu vicdanını da incittiği, bu tür gerçeğe aykırı iddiaların haber değeri olmadığı, haber kriteri dahi taşımadığı açıktır. Hukuki ve cezai açıdan konunun yakından takipçisi olacağız.”

 

 

 

Exit mobile version