Gözaltına alın Fenomen Neslim Güngen kimdir?

Mali usulsüzlükler ve kara para aklama suçlamalarıyla ilgili olarak hakkında soruşturma açılan Neslim Güngen’in hayatı merak konusu oldu. Peki, Neslim Güngen kimdir?

Neslim Gungen kimdir habermeydan

Gözaltına alın Fenomen Neslim Güngen kimdir?

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde “suç işlemek amacıyla örgüt kurma”, “suçtan kaynaklanan mal varlığının değerlerini aklama”, “resmi belgede sahtecilik” ve “nitelikli dolandırıcılık” suçlarına yönelik çalışma yapıldı.

İstanbul merkezli 25 ilde 134 adrese yönelik düzenlenen “Kuyu 8” operasyonlarında sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezleri sahibi Neslim Güngen ve eşi İnanç Güngen gözaltına alındı.

NESLİM GÜNGEN KİMDİR?

Neslim Güngen, 1986 yılında doğmuş ve Türkiye’nin güzellik sektöründe önemli bir yer edinmiş bir girişimci ve sosyal medya fenomenidir. Babası Gümüşhaneli, annesi ise Çankırılı olan Güngen, güzellik sektörüne 13 yaşında bir kuaför salonunda çalışarak adım atmıştır​.

Güngen, 19 yaşında anne olmuş ve daha sonra Almanya ve Hong Kong gibi ülkelerde güzellik sektöründe eğitim almıştır. 22 yaşındayken yurt dışı eğitimlerini tamamladıktan sonra, güzellik ve bakım konularında uzmanlaşmış ve Monaco’da düzenlenen bir dermatoloji kongresine katılmıştır​.

2007 yılında sosyal medyada makyaj ve güzellik videoları paylaşarak popülerlik kazanmış, 2013 yılında İnanç Güngen ile tanışarak hayatını birleştirmiş ve birlikte “Neslim Güngen” markası altında güzellik merkezi işletmeciliğine başlamışlardır​.

Neslim Güngen Güzellik Merkezi, Türkiye genelinde 120’den fazla şubesiyle hizmet vermekte olup, cilt bakımı, bölgesel incelme, çatlak ve selülit onarımı gibi çeşitli güzellik ve bakım hizmetleri sunmaktadır​. Neslim Güngen aynı zamanda Cosmones Medikal’in de kurucusudur. Bu firma, Fibroderms ve Clines gibi markalar aracılığıyla kozmetik ürünler sunmakta ve 2500’den fazla kozmetik bayiye ulaşmaktadır.

 

 

Exit mobile version