Gökhan Özen kalp krizi geçirdi

Uzun yıllardır gözlerden uzak bir hayat süren ünlü şarkıcı Gökhan Özen, Los Angeles'taki evinde kalp krizi geçirdiğini duyurdu.

gokhan ozen kalp krizi gecirdi habermeydan

Uzun süre önce Amerika, Los Angeles’ta kendine yeni bir hayat kuran Gökhan Özen, sosyal medya hesabından kalp krizi geçirdiğini duyurdu. 2000’li yıllara damga vuran ünlü şarkıcı paylaşımında, “Dün gece yarısı Los Angeles’ta evimde geçirdiğim kalp krizi sonrası hastanede bir süre kontrol altında kaldıktan sonra taburcu edildim. Böyle bir haberi sizlerle paylaşmayı istemezdim ama iyi gün var kötü gün var. Bundan sonrasında kontrollere devam edip stresten uzak çok sakin bir hayat yaşamayı planlıyorum. Allah’a emanet.” dedi.

Gökhan Özen Hakkında

16 yaşındayken, 1996/1997 yılında radyo programcılığına başlayan Gökhan Özen, yayınlarına 4 yıl boyunca devam etmiştir. 2000 yılında Özelsin isimli ilk albümünü piyasaya çıkardı ve sadece 1 video klip “Üşüyorum”(üşüyorum ödünç ver ellerini) ile uzun yıllar boyunca satışı devam etti ve tirajı yarım milyon satış rakamına ulaştı. Albümdeki bütün besteleri “Özen” yapmıştır. Ardından 2001 yılında, bütün bestelerin ve aranjelerin kendisine ait olduğu Duman Gözlüm albümü ile Aramazsan Arama, Tabir-i Caizse, Dön Çarem, “Ayaz” gibi hitler çıkardı. Bu albümle de klipsiz hit olmuş şarkılarına yenilerini ekledi. 2003 yılında çıkarttığı, içerisinde Her şeyde biraz sen varsın, “Aman Boşver”, gibi şarkılarının bulunduğu Civciv adlı albümü ile satış rekorları kırdı, albümü çıktığı gün itibarıyla 3 günde 300 bin satış rakamına ulaşmayı başarmıştır. 21 yaşında çıkardığı bir önceki albümü “Duman Gözlüm” ve 2003’te çıkardığı bu albümle birlikte, albüm satışı milyonları bulan en genç son sanatçı unvanına erişmiştir. 2012 yılına kadar birçok şarkı çıkaran Gökhan Özen bu yılda Demet Akalın ile düet yaptığı Yıkıl Karşımdan adlı şarkısı bir ilke imza attı ve çıkışının üzerinden 7 yıl geçtikten sonra şarkı tekrar gündem oldu. Budala ve Ne Farkeder adlı sevilen şarkılarının yer aldığı Milyoner albümünü ise 2013 yılında çıkardı. Mis, Eski Defter, Değişir Dünya, Korkak isimli şarkıları da çok sevilen Gökhan Özen, son olarak 2021 yılında ise Bi Soğuk Bi Sıcak isimli teklisini yayınladı. Aynı sene Bu Maymunlar ve Aslan Kızım isimli şarkılarını yayınlayacağını duyurmuştu. 2005 yılında Kuaför Mehmet Gülsüm’ün kaçırılarak dövülmesi olayında suçu teşvik nedeniyle 2 ay cezaevinde kaldı. Gökhan Özen, Türkiye’yi sessiz sedasız terk etti ve Los Angeles’a yerleşti. Ünlü şarkıcı 7 yıldır yurt dışında yaşıyor.

Exit mobile version