Ferdi Tayfur’un damadı gözaltında

Ferdi Tayfur'un damadı Muhammet Aydın, ihbar üzerine ofisinde yapılan aramada ruhsatsız 2 silah bulunmasının ardından gözaltına alındı.

ferdi tayfur damat habermeydan

Ferdi Tayfur’un damadı gözaltında…

Ferdi Tayfur’un kızı Tuğçe Tayfur ile 2023 yılında evlenen Muhammet Aydın, ihbar üzerine ofisinde yapılan aramada ruhsatsız 2 silah bulunması sonucu gözaltına alındı. Kağıthane Asayiş Büro Amirliği ekipleri, 30 Eylül Pazartesi günü gelen bir ihbarı değerlendirerek Merkez Mahallesi’ndeki bir ofise operasyon düzenledi. Yapılan aramada ruhsatsız 2 silah ele geçirildi. Ofiste bulunan 29 yaşındaki Muhammet Aydın, ünlü şarkıcı Ferdi Tayfur’un damadı olarak tanınıyor, gözaltına alındı. Aydın, emniyetteki ifadesinin ardından adli işlem uygulanarak savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Bu olayın arka planında ise Ferdi Tayfur ile kızı Tuğçe Tayfur arasındaki gerilim dikkat çekiyor. Ünlü sanatçı, kızının ‘Tayfur’ soyadını ticari amaçlarla kullanmasına karşı çıkarak suç duyurusunda bulunacağını açıklamıştı ve kızının şarkılarını seslendirmesini istemediğini dile getirmişti.

Exit mobile version