Fenomenler Özlem ve Tayyar Öz hakkında soruşturma

Tayyar Öz ve eşi Özlem Öz, sosyal medya fenomeni ve bir güzellik merkezi sahibi olarak, üzerlerinde bir soruşturma başlatıldı. Soruşturmanın detayları da ortaya çıktı.

ozlem tayyar oz habermeydan

Fenomenler Özlem ve Tayyar Öz hakkında soruşturma başlatıldı.

Dilan Polat ve Engin Polat ailesiyle ilgili yapılan soruşturmanın ardından, diğer sosyal medya fenomenleri ve güzellik merkezi sahipleri hakkında da çeşitli iddialar ortaya atılmıştı.

Polat ailesi gibi, milyonlarca takipçiye ulaşan Öz çiftinin de kendilerine ait güzellik merkezleri ve klinikleri bulunuyordu. Ancak Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Öz çiftiyle ilgili bir soruşturma başlattı. Öz çiftine yöneltilen suçlamalar arasında ‘Suç işlemek amacıyla örgüt kurma’, ‘Suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma’, ‘Resmi belgede sahtecilik’, ‘Vergi usul kanununa muhalefet’ ve ‘Malvarlığı değerlerinin gayri meşru kaynağını gizleme’ gibi suçlar yer alıyor. Fenomen Özlem Öz’ün eşi olan doktor Tayyar Öz’ün, Ataşehir’de “klinik” ifadesini taşımayan bir apartman dairesinde sülük tedavisi, hacamat, dolgu, botoks ve ortopedi tedavileri uyguladığı ortaya çıktı.

Avukat Feyza Altun önce, “Bu Tayyargiller sürekli sağlık beyanında bulunuyor. Adam ortopedistmiş ama gece gündüz krem ve içinde bal olan bir ürünü 1 yaş altında çocuklara öneriyor. Daha önce sağlık beyanından 340 bin TL ceza yemişler” demişti. Ardından çiftin videosunu paylaşarak, “Bu Tayyargiller size tanıdık geliyor mu? Dandik kremler ve bebekler için macun satarak havuzlu villalarda yaşıyor, Range’lere biniyorlar” diye yazmıştı.

Tayyargiller, soruşturma endişesiyle yaşadıkları düşük gelirli bir dönemin yansımalarıyla yeniden sosyal medyada gündeme geldi.

Daha önce Paris’ten Bali’ye, zaman zaman yurt içinden ve dışından çeşitli mekanlardan lüks yaşantılarını takipçileriyle paylaşıyorlardı. Ancak Dilan-Engin Polat’ın cezaevine girmesinden sonra, o lüks yaşam tarzının yerini daha basit bir köy hayatı aldı. Çift, soba başında veya yer sofrasında poz verince takipçilerden ‘Tamam, en az geliri olan sizsiniz’ yorumları geldi.

Özlem Öz ise geçen yıl köyde çekilen bir fotoğrafını paylaştı ve altına “Geçen sene de en düşük geliri bizim ailemizmiş gibi duruyor” notunu düştü.

Exit mobile version