Fatih Terim’den duygulandıran paylaşım!

Türk futbolunun efsane isimlerinden Fatih Terim, doğum gününü özel bir organizasyonla kutladı. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Fatih Terim, duygusal bir açıklama yayımladı.

Fatih Terimden duygulandiran paylasim habermeydan

Fatih Terim’den duygulandıran paylaşım!

Fatih Terim, doğum gününü kendisi için İstanbul Boğazı’nda düzenlenen bir partiyle kutladı. Spor ve sanat dünyasından ünlü isimlerin katıldığı partiye Terim, Şampiyonlar Ligi müziği eşliğinde geldi. Kusursuz organizasyona Hagi, Ümit Davala, Necati Ateş ve Hasan Şaş gibi Galatasaray efsaneleri ile beraber ünlü isimler de akın etti.

Terim’in doğum günü dolayısıyla UEFA Avrupa Ligi’nin resmi hesabı, paylaşımda bulundu. Yapılan paylaşımda, “Galatasaray efsanesi, Mutlu yıllar Fatih Terim” ifadeleri kullanıldı.

Galatasaray kulübünün sosyal medya hesabından yapılan videolu paylaşımda ise, “Bugün, kulübümüze futbolcu ve teknik direktör olarak hizmet ederek sayısız başarılara imza atan efsanemiz Fatih Terim’in doğum günü. Nice mutlu yıllara İmparator” dendi.

Sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulunan Başarılı Teknik direktör Fatih Terim, şu ifadelere yer verdi:

“7’sinde hayal ettiklerimin ötesinde giriyorum 70’ime… Öyle büyük, öyle ulaşılmaz görünüyordu ki, meğer ihtiyacım olan inanmak ve inandığıma sıkı sıkı sarılmakmış. Değer verdiğin kadar başarıp, kazanırmışsın. Ait hissettiğin kadar çalışırmışsın. Ödediğin bedel kadar ödüllendirilirmişsin…
Yılların ve yaşanmışlıkların, acısıyla tatlısıyla yüzümdeki çizgilerde çok anısı var.
‘İyi ki’ dediklerim, ‘keşkelerimden çok.

Beni ben yapan anama ve babama; birlikte büyüdüğüm eşime ve çocuklarıma; hayatıma anlam katarak yaşlarımı paylaştığım tüm yol arkadaşlarıma şükürler olsun.

Sevgisini hissetiren tanıdığım tanımadığım tüm güzel yürekli insanlara ilgileri için teşekkür ederim. Hayallerimizin buluştuğu nice anlarda birlikte olmak dileğiyle…”

 

Exit mobile version