Efsane grup Oasis yeniden bir araya geliyor

Liam ve Noel Gallagher kardeşler tarafından kurulan, 2009'daki dağılışlarıyla hayranlarını üzen Oasis'ten heyecan verici bir haber geldi. Grubun yarın yapacağı açıklamada yeniden bir araya geldiklerini duyurması bekleniyor.

oasis habermeydan

Efsane grup Oasis yeniden bir araya geliyor.

İngiltere’nin gelmiş geçmiş en iyi müzik gruplarından biri olan Oasis’ten, Gallagher kardeşlerin eski grubu hayranlarını heyecanlandıran bir paylaşım yaptı. 2009’da ‘kardeş kavgası’ nedeniyle dağılan Oasis, sosyal medya hesaplarından yayınladığı kısa klipte uzun zamandır beklenen geri dönüş sinyallerini verdi. Klipte grubun logosu üzerinde 27.08.2024 tarihi görülürken, kısa süre sonra bu tarih 8am olarak değiştirildi.

Liam ve Noel Gallagher tarafından kurulan efsane grup Oasis’in, yarın akşam saat 8’de yıllardır beklenen büyük geri dönüşlerini duyurması bekleniyor.

PAYLAŞIMLAR İDDİAYI DOĞRULUYOR

Liam Gallagher’ın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım, grubun yeniden birleşme ihtimalini güçlendirdi. Gallagher, X platformunda “FORMER (eski)” kelimesinden hiç hoşlanmadığını belirterek, birleşme iddialarını konu alan yazıları da paylaştı.

İngiliz basınına yansıyan haberlere göre, grubun 10 gün boyunca Wembley Stadyumu’nda ve 10 gece de Manchester’daki Heaton Park’ta konser vereceği iddia ediliyor.

Exit mobile version