Ecem Erkek Kimdir? Güzel Günler Yeni Bölüm Ne Zaman?

Komedi yapımlarının popüler ismi Ecem Erkek, yakın dönemde Güzel Günler dizisinde rol alıyor.

ecem erkek 1

Güldür Güldür Show’daki performansıyla komedi oyunculuğunun önemli figürlerinden biri haline gelen Ecem Erkek; son zamanlarda yer aldığı her yapımda fark yaratmayı başarıyor. Dram türündeki yapımlarda da dikkatleri üzerine çekmeyi başaran ünlü oyuncu; günümüzde ise bu sezonun başından beri devam eden Güzel Günler dizisinde oynuyor. Birçok komedi filminde başrol oynayan ve dijital platformlarda da boy gösteren Ecem Erkek; jenerasyonunun en yetenekli isimlerinden biri olarak görülüyor.

Ecem Erkek kimdir? Güzel Günler yeni bölüm ne zaman? Güldür Güldür’e dönecek mi? Bu gibi soruların yanıtları, yazının ilerleyen bölümlerinde okuyucuyla buluşuyor.

Ecem Erkek’in Hayatı

24 Haziran 1989 tarihinde Ankara’da dünyaya gelen Ecem Erkek; Sivas’ın İmranlı ilçesi kökenli bir ailenin mensubu. Ankara Ömer Seyfettin Lisesi’nin bitirdikten sonra oyunculuk eğitimi alabilmek için çalışmalar yapan Erkek; Mamak Belediye Konservatuvarı ve Hacettepe Üniversitesi Türkçe Topluluğu içerisinde, tiyatro ve diksiyon dersleri aldı. 2009’da Ankara Sanat Tiyatrosu’nda kurslara katılan ünlü isim; 2010 yılında Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Anasanat Dalı’nı kazandı. 2015 yılında bölümü bitiren Ecem Erkek; mezuniyeti sonrasında tiyatro oyunlarında yer almaya başladı.

Tiyatro kariyerine komedi ve müzikallerle başlayan Ecem Erkek; Amerikan RüyasıWoyzeckÜç Kuruşluk OperaTersine DünyaRomeo & Juliet ve Şark Dişçisi gibi önemli metinlerle performans sergiledi. 2017’de ilk ekran deneyimini Hayat Sırları isimli diziyle yaşayan Ecem Erkek, kısa sürede yayından kalkan bu dizideki performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Aynı yıl içerisinde Güldür Güldür Show’un kadrosuna girmeyi başaran ünlü isim; burada oynadığı karakterler sayesinde komedi yapımlarından bolca teklif aldı.

Güldür Güldür Show’da Naime karakterine hayat veren Ecem Erkek; buradaki sahne ve ekran performansını 4 yıl boyunca sürdürdü. 2021’de programdan ayrılma kararı alan başarılı oyuncu; Güldür Güldür’le ekranlarda yer aldığı dönemde de birçok farklı projede boy gösterdi. 2018’de Hakan: Muhafız’da iki bölümlük bir rol üstlenen Erkek; 2021 yılında ise ilk uzun metraj film deneyimini yaşadı. Netflix’te yayınlanan “Sen Hiç Ateşböceği Gördün Mü?” filminde başrolü üstlenen Ecem Erkek; bu filmin uyarlandığı tiyatro oyununda Demet Akbağ’ın canlandırdığı Gülseren karakterine hayat verdi.

2022’de bir kez daha dijital platform yapımlarında görünen Ecem Erkek; Exxen’in orijinal yapımı Aşk Kumardır’ın başrollerinden biri oldu. Romantik komedi türündeki bu yapımda, başarılı oyuncunun performansı da beğeni topladı. Bu sezon itibarıyla Güzel Günler dizisinin kadrosunda yer alan Ecem Erkek; 26. bölümüyle final yapacak projede Füsun karakterine hayat veriyor. Dizinin son bölümü, 18 Haziran 2023 Pazar günü yayınlanacak.

Exit mobile version