Discord paylaşımlarıyla gündem olan Deha Tuzcu kimdir?

Discord platformunda kız çocuklarına yönelik zorbalık ve tacizlerin başladığı panelin sahibi olduğu iddia edilen Deha Tuzcu hakkındaki bilgiler araştırılıyor. Peki, Deha Tuzcu kimdir? Rapçi Deha Tuzcu olayı ne?

Deha Tuzcu habermeydan

Discord paylaşımlarıyla gündem olan Deha Tuzcu kimdir?

Deha Tuzcu, son günlerde Discord platformundaki yayınlarıyla gündemde yer aldı. Tuzcu’nun Discord’da kız çocuklarına yönelik yapılan zorbalık ve tacizlerin başladığı panelin sahibi olduğu iddia edildi. İşte, Deha Tuzcu hakkında her şey…

DEHA TUZCU KİMDİR?

21 yaşındaki Deha Tuzcu, sosyal medya fenomeni olarak tanınıyor. Havacılık ve Uzay Mühendisliği bölümünde eğitim gören Tuzcu, İstanbul ve ABD arasında mekik dokuyor.

Deha Tuzcu, rapçi ve içerik üreticisidir. Özellikle Omegle ve Discord platformlarındaki yayınlarıyla dikkat çeken Tuzcu, spor ve eğlence odaklı içerikleriyle genç kitle arasında popülerlik kazanmıştır. İddialara göre, bu panellerde kız çocuklarına yönelik zorbalık ve taciz olayları yaşanmış, bu durum kamuoyunda büyük tepki toplamıştır. Bunun yanı sıra Deha Tuzcu daha öncesinde birçok farklı illegal suç ile sosyal medyada anılmıştır.

DEHA TUZCU OLAYI NE?

Deha Tuzcu’nun Discord panelleri ve şarkı sözleri, son günlerde sosyal medyada tartışma konusu olmuştur. İddialara göre, Tuzcu’nun adı Discord üzerinden gerçekleşen istismar ve şantaj olaylarıyla anılmakta; bu olaylar arasında 18 yaş altı çocukların zorbalık ve istismara maruz kaldığı ileri sürülmektedir. Ayrıca, Tuzcu’nun “Katana” adlı şarkısında 2021 yılında Katana adlı silahla öldürülen bir kadın hakkında ifadeler yer aldığı ve bu şarkıda kredi kartı dolandırıcılığına yönelik sözlerin geçtiği de iddialar arasındadır.

Exit mobile version