Dilan Polat davasında şaşırtan ihanet iddiası!

Cezaevine giren Engin Polat hakkında ortaya atılan ihanet iddiası olay yarattı. 'Suç örgütü kurma ve yönetme', 'yasadışı bahis', 'suçtan kaynaklı mal varlığını aklama' ve 'vergi usul kanuna muhalefet' suçlarından tutuklanan fenomen Dilan Polat ve eşi hakkında son gelişmeler Kanal D'nin 'Neler Oluyor Hayatta' programında konuşuldu.

dilan polat iddia habermeydan

Dilan Polat davasında şaşırtan ihanet iddiası ortaya atıldı.

Dilan Polat davasının etkileyici ayrıntıları hala gün yüzüne çıkarken, beklenmedik bir ihanet iddiası gündemi sarsmış durumda. “Dilan Polat’ın kocasından hamileyim” dediği iddia edilen kadının kimliği merak konusu oldu. Dilan Polat’ın cezaevine girdikten sonra yaşadığı olaylar ise herkesi şaşırtıyor.

“KORKUYORUM!”

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat’ın, cezaevine girişi sırasında polislere, “Korkuyorum. İçeride nasıl bir ortam var? Ne yapmalıyım?” dediği ortaya çıktı. Kanal D’de her gün canlı yayınlanan ve Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın sunuculuğunu yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programında, Türkiye’nin gündemini meşgul eden bu dava hakkında en son gelişmeler tartışıldı.

Hakan Ural, “7/24 kendini bir kameraya koymuşsun anlatıyorsun da anlatıyorsun. İnsan aşağılıyorsun. Pılantalar, takılar, altınlar, arabalar, evler… Bu sıkıntıda insanları çıldırtacak boyuta getiriyorsun. Gelirinin tamamı muhasebeleşmiş olsa ‘insanları bilerek isteyerek tahrik etme’ suçundan yargılanman lazım. O boyota gelmiş. Meğer söylediğin her şey yalan” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version