Birleşme partisi öncesi Survivor’da elenen kim oldu?

Survivor'da Son Dakika! TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star 2024, nefes kesen anlarıyla izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. 17 Nisan'daki bölümde eleme heyecanı doruk noktasına ulaştı. Eleme potasındaki isimler arasında Batuhan, Yaman, Yunus Emre ve Özgür bulunuyordu. Yunus Emre, Yaman'la, Özgür ise Batuhan'la karşı karşıya geldi. Gerilim dolu düello oyununun ardından bir yarışmacı adaya veda etti. Peki, 17 Nisan 2024'te Survivor'da kim elendi? İşte düelloyu kaybeden ve adaya veda eden yarışmacı ile ilgili detaylar...

survivor habermeydan

Birleşme partisi öncesi Survivor’da elenen kim oldu?

Survivor’da Kim Elendi? TV8’in uzun soluklu yarışması, 17 Nisan Çarşamba akşamı 88. bölümüyle ekranlara geldi. Yeni bölümde eleme potasında yer alan yarışmacılar arasında zorlu bir düello oyunu oynandı. Bu haftanın eleme adayları arasında Batuhan, Yaman, Yunus Emre ve Özgür yer alıyordu ve hepsi elenmemek için mücadele etti. Düelloyu kimin kazandığı ise merak konusu oldu. Survivor’a veda eden isim gecenin sonunda belli oldu. Peki, TV8’de yayınlanan 17 Nisan 2024 Survivor’da kim elendi, hangi yarışmacı adaya veda etti? İşte detaylar.

Survivor’da düello oyunu sonucu elenen isim, yarışmanın sıkı takipçileri tarafından merak ediliyordu. İşte konu ile ilgili tüm detaylar:

TV8 ekranlarının uzun soluklu yarışma programı Survivor 2024 All Star, 17 Nisan 2024 Çarşamba akşamı 88. bölümüyle izleyici karşısına çıktı.

Yeni bölümde eleme potasında yer alan yarışmacılar arasında düello oyunu oynandı. Düello eşleşmeleri şu şekilde belirlendi:

16 Nisan 2024 Salı akşamı yayınlanan bölümde Survivor All Star düello eşleşmeleri belli oldu. Acun Ilıcalı, performansa göre düello eşleşmesinin Yunus Emre – Yaman ve Özgür – Batuhan olarak belirlendiğini açıkladı.

Yunus Emre – Yaman ve Özgür – Batuhan düelloda adada kalmak için kıran kırana mücadele etti. Düello sonucunda yarışmaya veda eden isim belli oldu.

Birleşme partisi öncesi Survivor All Star’dan ayrılan isim ise Yaman Keleş oldu.

Survivor 2024 All Star’ın eleme adayları şu şekildeydi:

  1. eleme adayı: Özgür
  2. eleme adayı: Yaman
  3. eleme adayı: Yunus Emre
  4. eleme adayı: Batuhan
Exit mobile version