Balkondan düşerek hayatını kaybeden Liam Payne’in otopsi raporu yayımlandı

İngiliz müzik grubu One Direction'ın üyesi Liam Payne, Arjantin'deki otelinin balkonundan düşerek hayatını kaybetti. 31 yaşındaki Payne'in adli tıp raporu yayımlandı.

liam payne habermeydan 1

Balkondan düşerek hayatını kaybeden Liam Payne’in otopsi raporu yayımlandı.

One Direction’ın eski üyesi 31 yaşındaki Liam Payne, Arjantin’in başkenti Buenos Aires’teki bir otelin üçüncü katından düşerek hayatını kaybetti. Ölümünden birkaç gün önce, One Direction’dan arkadaşı Niall Horan’ın konserine katıldığı öğrenildi.

Payne’in ölümüne ilişkin otopsi raporu açıklandı. Rapora göre, ölümüne “birden fazla travma, iç ve dış kanama ile kafatası yaralanması” neden oldu. BBC’nin haberine göre, şarkıcının “yüksekten düşmeye bağlı olarak” 25 yaralanması bulunduğu belirtildi. Ayrıca, düşüş anında tamamen veya kısmen bilinçsiz olabileceği kaydedildi. Payne’in ölüm anında vücudunda alkol veya uyuşturucu olup olmadığı henüz tespit edilmedi.

Olay, yetkililer tarafından “şüpheli” ölüm kapsamında araştırılmaya devam ediyor. Olaydan kısa bir süre önce otel personeli, “Uyuşturucu etkisinde ve alkol kullanan bir misafirimiz var. Her şeyi dağıtıyor” diyerek acil polis yardımı talep etmişti. Bu çağrı, Payne’in ölümünden yaklaşık 10 dakika önce yapıldı.

Buenos Aires polisi, Payne’in otel odasını “tamamen dağınık” buldu. Odada uyuşturucu, enerji takviyeleri ve diğer reçetesiz ilaçlar dağınık halde bulunurken, çeşitli eşyaların kırıldığı görüldü. Şarkıcının ölümünün ardından birçok ünlü ve sosyal medya kullanıcısı, üzüntülerini dile getiren paylaşımlar yaptı.

Paris Hilton, Charlie Puth, Jonas Blue, Zedd ve Juicy J gibi isimler sosyal medyada duygularını paylaştı. One Direction üyeleri, yaptıkları açıklamada “Liam’ın vefat haberiyle tamamen yıkıldık. Zamanla daha fazla şey söyleyeceğiz, ama şu an onun yasını tutmak için zamana ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı. Harry Styles da “Liam’ın vefatıyla gerçekten yıkıldım” dedi ve onunla paylaştığı anıların değerini vurguladı.

Zayn Malik, “Sen bizi terk ettiğinde bir kardeşimi kaybettim” diyerek duygularını ifade etti. Louis Tomlinson ise “Liam’la ilk tanıştığımda o 16 yaşındaydı, ben 18. Onunla geçirdiğim yıllar, hayatımın en değerli yılları arasında kalacak” dedi.

Liam Payne, 2021 yılında alkol bağımlılığı hakkında konuşmuş ve “Gerçekten, gerçekten ciddiydi. Ve bir sorundu” demişti. 2023 yazında YouTube’da paylaştığı bir videoda altı aydır alkol tüketmediğini belirtmişti.

Liam Payne, 2008 ve 2010’da “The X Factor” yarışmasına katıldıktan sonra Harry Styles, Zayn Malik, Louis Tomlinson ve Niall Horan ile bir araya gelerek One Direction grubunu kurmuştu. Grup, 70 milyonun üzerinde albüm satışıyla tüm zamanların en çok satan erkek grubu unvanını kazanmıştı. Malik’in ayrılmasından sonra grup, 2017’den itibaren solo projelere yönelmişti. Payne, grup döneminde ve sonrasında Ed Sheeran, Rita Ora, French Montana ve J Balvin gibi sanatçılarla çalıştı.

Exit mobile version