Bahar dizisinin Aziz Uras’ı Demirhan Demircioğlu kimdir?

Bahar dizisiyle kariyerinde yükselişe geçen Demirhan Demircioğlu'nun hayatı merak konusu oldu. Peki, Bahar dizisinde Demet Evgar'ın oğlu Aziz Aras kimdir? Demirhan Demircioğlu kaç yaşında, nereli, hangi dizi ve filmlerde oynadı?

Demirhan Demircioglu kimdir habermeydan

Bahar dizisinin Aziz Uras’ı Demirhan Demircioğlu kimdir?

Show’un sevilen dizisi Bahar’ın ünlü ve yakışıklı oyuncu Demirhan Demircioğlu’nun oyunculuk performansı dikkat çekti. Bahar dizisinde Demet Evgar’ın canlandırdığı Bahar’ın oğlu olan Aziz Aras’ı canlandıran Demirhan Demircioğlu’nun hangi dizi ve filmlerde yer aldığı araştırılıyor. İşte, başarılı oyuncu hakkında her şey…

DEMİRHAN DEMİRCİOĞLU, KİMDİR VE KAÇ YAŞINDADIR?

Demirhan Demircioğlu oyuncu olup 1999 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Barbaros Hayreddin dizisinde Barbaros’un yeğeni Yahya’yı, İçimizdeki Ateş dizisinde Mert Kahraman’ı ve Hekimoğlu dizisinde Kerem karakterine hayat vermiştir. Reklam ve dizi film oyuncusu olan Demirhan Demircioğlu, 1.80 santimetre boyunda ve 72 kilogramdır. Demirhan Demircioğlu, 2018 yılından itibaren oynadığı reklam filmlerinden sonra ilk dizi oyunculuğu deneyimini 2020 yılında Hekimoğlu dizisi ile yaşadı. Demircioğlu bu dizide Kerem karakteri ile yer alırken 2022 yılında rol aldığı İçimizdeki Ateş dizisinde Mert Karaman karakterini canlandırdı. 2023 yılında Barbaros Hayreddin dizisinde oynadı. Yeni projelerde yer alan oyuncu 2018 yılında Vakıfbank ve Fuse Tea reklam filmlerinde de oynamıştı.

Exit mobile version