Bahar dizisinde şaşırtan veda

Demet Evgar'ın başrolünde yer aldığı "Bahar" dizisinde izleyicileri şaşırtan bir veda gerçekleşecek. Yeni sezonda kadroya katılan bir oyuncunun, diziden ayrılacağı haberi gündeme geldi. Bu beklenmedik gelişme, dizinin hayranları arasında merak uyandırdı. Ayrılığın nedenine dair henüz resmi bir açıklama yapılmazken, dizinin yapımcıları ve senaristleri, bu durumu nasıl ele alacaklarını düşünüyor. İzleyiciler, bu veda ile birlikte dizinin ilerleyen bölümlerinde ne gibi değişikliklerin olacağını merakla bekliyor.

bahar yeni sezon habermeydan

Bahar dizisinde şaşırtan veda…

Show TV’de yayınlanan “Bahar” dizisine yeni sezonda birçok oyuncu katıldı. Bu isimlerden biri de Büşra Pekin oldu; Pekin, dizide ‘Başhekim Süreyya Biçer’ karakterini canlandırıyordu. Ancak, oyuncunun önümüzdeki hafta diziye veda edeceği konuşuluyor.

Dizi, büyük hayallerle tıp okuyan Bahar’ın (Demet Evgar) ani bir hastalıkla değişen hayatına ve dönüşümüne odaklanıyor. Bahar, yaşamını eşine ve iki çocuğuna adadıktan sonra yaşadığı zorluklarla başa çıkmaya çalışıyor.

“Dizinin oyuncu kadrosunda Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Sena Kalıp, Alisa Sezen Sever ve Hatice Aslan gibi isimler yer alıyor.

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği dizinin yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt yaparken, senaryosunu Ayça Üzüm kaleme alıyor. Dizinin yeni gelişmeleri merakla bekleniyor.

Exit mobile version