Apar topar diziden çıkmıştı! Yalı Çapkını’nın yıldızı Cemre Gümeli’den açıklama

STAR TV ekranlarında yayınlanan sevilen dizi Yalı Çapkını'nın yeni sezonuna Cemre Gümeli de dahil olmuştu. Diziye yeni sezonda dahil olan Cemre Gümeli apar topar diziden ayrılmıştı. Ünlü isim konu ile ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Yali Capkini habermeydan

Apar topar diziden çıkmıştı! Yalı Çapkını’nın yıldızı Cemre Gümeli’den açıklama.

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını her bölümüyle gündemi sarsmaya devam ediyor. Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in yer aldığı Yalı Çapkını ekranların fenomen yapımlarından biri haline geldi. Sevilen dizinin yeni sezonuna Cemre Gümeli de dahil olmuştu. Dizide ‘Talih’ karakterine hayat veren Cemre Gümeli’nin yapıma veda ettiği ortaya çıktı.

38. bölümde Ferit’in fizyoterapisti “Talih Özgün” karakteriyle yapım kadrosuna katılan ünlü oyuncu cephesinden konuya ilişkin açıklama geldi.

Cemre Gümeli konuyla ilgili yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Son birkaç gündür kafalarda oluşan soru işaretlerini gidermek adına sizlere durumu açıklama gereği duydum. Yaptığımız iş bir çok değişkene bağlı olduğu için maalesef her zaman her şey planladığımız ve dilediğimiz gibi gitmeyebiliyor. Zaman zaman başka meslektaşlarımın da yaşadığı bu durumla bu sefer ben karşılaşmış oldum.

 

Exit mobile version