Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu’na ait depoda yangın çıktı

İstanbul Sarıyer'de Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu'na ait depoda yangın çıktı. Ali Poyrazoğlu, "Yangın her şeyi aldı. Anılar ve alkışlar bize kaldı" dedi.

alipoyrazoglu yangin habermeydan

Sarıyer ilçesine bağlı Pınar Mahallesi’nde dün saat 15.30 sularında bir gecekonduda çıkan yangın kısa sürede büyüyerek diğer binalara da sıçradı.

Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu’na ait, tiyatro dekorlarının ve kuklaların bulunduğu depo da alev aldı.

İtfaiye ekiplerinin yoğun çalışmaları ile söndürülen yangında dekorların bulunduğu depo küle döndü.

Ali Poyrazoğlu deponun yandığını Instagram hesabından paylaştı.

Poyrazoğlu, “Canım çok sıkkın. 50 önce kurduğum tiyatromun büyük deposu yandı. Bütün dekorlar, ses ışık sistemleri… Bir tiyatro müzesi için oluşturduğum 200 kukla, büyük bir maske koleksiyonu… Yangın her şeyi aldı. Anılar ve alkışlar bize kaldı. Durmak yok. Yarın yeniden başlıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Yanan deponun yan tarafında esnaf olan Recep Koç, “Arkada bir gecekondu var. Arkadaşlar profil kesiyordu, arkada straforlar vardı. Onlar tutuşunca yangın tüpüyle müdahale etmeye çalıştılar. İki tane yangın tüpü boşalttılar ama söndüremediler. Olay orada koptu zaten. Genişledi üç, dört yere daha sıçradı. O yerden biri de burası. Burası Ali Poyrazoğlu’na ait tiyatro malzemelerinin bulunduğu bir depo. Burası da tamamen yanmış” diye konuştu.

Exit mobile version