Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir evlendi mi? İddialara yanıt gecikmedi

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in Marbella'da tatil yaparken gizlice evlendikleri iddiası sosyal medyada çok konuşuldu. Magazin dünyasını çalkalayan iddianın ardından flaş açıklama geldi.

Afra Saracoglu ve Mert Ramazan Demir evlendi mi habermeydan

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir evlendi mi? İddialara yanıt gecikmedi.

Yalı Çapkını’nın başrol oyuncuları Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir hakkında ortaya atılan evlilik iddiası sosyal medyada gündem oldu. Dizinin final yapmasının ardından soluğu İspanya’da alan çiftin balayı için Marbella’ya gittiği öne sürüldü.

Son dönemin popüler dizisi Yalı Çapkını’nın final yapmasıyla birlikte aşklarını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, soluğu İspanya’nın Marbella kentinde aldı. Çiftin baş başa geçirdikleri tatil sırasında gizlice evlendikleri ve balayı için de bu bölgeyi seçtikleri iddiası, sosyal medyada hızla yayıldı. Ancak çiftin yakın çevresinden gelen açıklamalar bu iddiaları net bir şekilde reddetti.

Magazin gündemine bomba gibi düşen ve sosyal medyada gündem olan bu iddiayla ilgili çifte yakın biri ‘Aramızda Kalmasın’a şu açıklamayı yaptı: “Evlilik doğru değil, evlenmediler. İspanya’da sadece tatildeler.”

Exit mobile version